O bătrână ucisă de coronavirus a fost aruncată în groapă cu buldoexcavatorul

O bătrână din Mehedinți care a murit după ce a fost infectată cu coronavirus a fost aruncată în groapă cu buldoexcavatorul.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Imagini șocante au fost surprinse în Mehedinți. O bătrână a murit după ce a fost infectată cu coronavirus, iar înmormântarea ei a fost una cel puțin atipică. A fost băgată cu buldoexcavatorul într-o groapă săpată la marginea unui cimitir, iar imaginile surprinse au stârnite revolta și au devenit virale pe internet.

Înmormântarea a avut loc pe data de 22 aprilie, în comuna Jiana din județul Mehedinți. Femeia infectată a murit la spitalul din Craiova și se pare că angajații pompelor funebre, care ar fi trebuit să se ocupe de înmormântare, nu au respectat nicio regulă.

Citeste si: Italia cântă Bella Ciao la ferestre de Ziua Eliberării! Imagini emoționante surprinse în plină pandemie de coronavirus

Citeste si: Cine e bărbatul pentru care Carmen de la Sălciua l-ar fi părăsit pentru Culiță Sterp! Imaginile au stârnit un val de reacții pe internet

Citeste si: Noi declarații din Iran, după ce au achiziționat trei drone în plin conflict cu SUA: „Urmărim îndeaproape activităţile şi mişcările Americii”

Imagini șocante de la înmormântarea din Mehedinți

„Femeia a fost înmormântată, fără cruce, fără preot… Cei de la primăria Jiana, au aruncat pământ, cu utilajul unității, direct pe coșciug… Capacul a cedat de la prima cantitate de aruncată peste femeia de 70 de ani, moartă în spitalul din Craiova!

Nelu Tătaru, inspecție la trei spitale din Brașov, Sf. Gheorghe și Ploiești: Sper să trecem de acest episod pandemic cu puține victime. Fiica moartei, a rămas internată, tot în spitalul din Craiova, tot cu COVID-19, iar fiul moartei este plecat la muncă în străinătate nu a fost lăsat să vină la înmormântare!!! (era băgat obligatoriu în izolare 14 zile)

PS: Moarta, pe surse, se pocăise la un alt cult, așa au explicat cei din biserica Jiana lipsa preotului!”, se arată într-o postare pe Facebook în care au fost publicate imagini de la înmormântare.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate