O bătrânică de 93 de ani a fost arestată, deși nu a comis niciun delict! Cum a fost posibil așa ceva

O bătrână în vârstă de 93 de ani a fost arestată. Ce făcuse, de fapt?

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

O poveste frumoasă de viață, o experiență recentă pe care nu o va uita vreodată. O bătrânică în vârstă de 93 de ani a dorit să fie arestată de poliție, sub forma unei experiențe, pentru a ”vedea cum este”. Astfel că autoritățile ”au organizat” o ”amplă operațiune”.

Este vorba despre Josie Birds. Femeia nu a comis niciodată vreo infracțiune, însă și-a dorit să vadă cum e să fii ”asaltat” de poliția din Manchester.

Citeste si: Doliu uriaș! A murit Beth Chapman. Avea 51 de ani

Citeste si: Un fost președinte a fost găsit spânzurat într-un spital din Târgu-Jiu

Citeste si: O femeie din Vaslui a fost sfârtecată de soț cu o coasă, dar și-a dat ultima suflare în curtea vecinilor, strigând după ajutor! Oamenii au înlemnit când au văzut-o

Nepoata ei, Pam Smith, le-a mulțumit tuturor pentru gestul făcut de autorități, conform The Guardian.

„Mulţumiri poliţiei pentru că «a arestat-o» pe bunica Josie astăzi. Are 93 de ani şi starea sa de sănătate e precară. Voia să fie arestată până nu e prea târziu. Are inima de aur şi s-a bucurat că i-aţi îndeplinit dorinţa“, a scris ea pe reţeaua de socializare.

„Nu se simte foarte bine şi voia să i se întâmple cât timp mai are energia să se bucure. A fost o persoană bună toată viaţa şi şi-a dorit o experienţă pe care să şi-o amintească mereu“, a mai spus nepoata.

„Vrem ca oamenii să se simtă liniştiţi în prezenţa noastră şi să se apropie de oricare dintre ofiţerii noştri când ne văd afară. Suntem bucuroşi să vedem că am reuşit să facem o femeie în vârstă să zâmbească şi să bifeze încă un lucru de pe lista cu dorinţe“, au spus autorităţile.

 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate