O bloggeriță îi face praf pe Andi Moisescu și Micutzu! „Am c&#*e mai mari decât amândoi la un loc!” Ce a putut să spună despre Olivia Steer

Bloggerița Lorena Lupu le-a răspuns lui Andi Moisescu și lui Micutzu, după ce au luat-o la mișto pe internet.

Autor: M.B.

In articol:

O bloggeriță a ajuns virală după ce a apărut într-un video făcând reclamă la un studio de videochat. E vorba despre Lorena Lupu, care a foat luată la mișto de Andi Moisescu și de Micutzu pentru că are vocea destul de groasă și o intonație diferită de cea pe caer o au multe dintre reprezentantele sexului frumos.

Andi Moisescu și Micutzu au enervat-o pe bloggerița Lorena, care a dat imediat o replică usturătoare pentru actorii care s-au amuzat pe baza vocii ei.

Ce replică a dat bloggerița

“De dimineață mă bombardează mesaje private cu filmulețul ăsta, unde Andi Moisescu și un gras plinuț explodat pe orizontală au obiecții legate de vocea mea. Care e problema lui Moisescu şi a lui Împlinitu Corporal? Că am o voce mai groasă decât a voastră? Poate pentru că am c&#*e mai mari decât amândoi la un loc.

Citeste si: Vila în care VIP-urile petreceau cu escorte de lux a fost închisă de mascați. Afacerea „Mon Amour” era condusă de părinții unui polițist dat afară din sistem...- bzi.ro

Şi ţin neapărat să subliniez umorul de context: cetăţeanul căruia nu-i ia nimeni farfuria CHIAR VORBEŞTE ca un cocalar. Are exact pronunţia şi tonalitatea de care caută să mă acuze pe mine”, a scris Lorena Lupu pe blogul ei.

Citeste si: Adevărul despre norul radioactiv care ar fi apărut deasupra României! Autoritățile au făcut primele declarații oficiale

Citeste si: Maria Ghiorghiu: ”Sub casă sunt două cadavre”! Clarvăzătoarea spune că anchetatorii ar trebui să sape sub locuința lui Gheorghe Dincă

Citeste si: Alpinistul decedat în Făgăraş se căsătorise cu o lună înainte să moară! Soţia lui Zsolt Torok e devastată: "Cel mai pur și mai frumos suflet a plecat dintre noi!”

Mai mult, Lorena Lupu a luat-o la mișto și pe soția lui Andi Moisescu

„Iar legat de Moisescu, ce pot să spun? Uite, nevasta lui Moisescu are o voce subțire și melodioasă. Și ce tâmpenii monumentale se rostogolesc peste populație, de câte ori o folosește”, a mai scris bloggerița.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies