O blondă celebră s-a pozat pe WC!

O celebră blondă, influencer în SUA, s-a pozat stând pe WC

Distribuie pe:

Autor: R.L.

Kristian Hancher

O blondă celebră în mediul online a scandalizat internetul cu fotografia în care apare la toaletă, în timp ce-și face nevoile.

Kristian Hancher, influencer din Statele Unite ale Americii, a postat pe contul său oficial de Instagram o fotografie în care este pe WC și își face nevoile. Blondina era cu pantalonii în vine, dar zâmbea mândră spre aparatul de fotografiat. Kristian Hancher a pus apoi poza pe contul său de Instagram pe care are aproape 4 milioane de fani din toată lumea.

Kristian Hancher s-a pozat pe WC, în timp ce își făcea nevoile

Hancher este obișnuită cu scandalurile și controversele în jurul numelui său. În urmă cu aproximativ trei ani, tânăra creatoare de conținut din Statele Unite ale Americii a postat, tot pe Instagram, din greșeală un live în care apărea ea în timp ce făcea dragoste cu iubitul. Timp de trei minute, internauții au putut să o urmărească pe Kristian Hancher făcând sex cu iubitul, Andrew Gregory. Când și-a dat seama ce s-a întâmplat, americanca a oprit imediat transmisiunea live și ulterior și-a cerut scuze printr-un mesaj pe care l-a postat pe toate rețelele de socializare.

Citeste si: Pacienţi oripilaţi de ţinuta medicului pediatru: „Are hainele murdare, rupte şi miroase a urină. Copilului meu i s-a făcut rău şi a vomat“

Citeste si: Copii agresaţi de colegi la şcoala din sat: „M-a dezbrăcat în fundul gol şi m-a coţăit“. Directoarea: „De modul în care vin copiii la şcoală nu sunt responsabilă“

Citeste si: Imagine incredibilă într-un spital de psihiatrie din Cluj: toaletă cu 3 wc-uri! ”Poftiți, nu fiți timizi!”

 

„Îmi cer scuze tuturor fanilor. Ştiu că toţi sunteţi supăraţi pe mine, dar nu voi da o explicaţie amănunţită despre ce s-a întâmplat. (…). Ştergeţi acest moment din mintea voastră. E foart ruşinos şi extrem de supărător”, a scris atunci Kristian Hancher.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate