O blonda din showbiz, la un pas de un pericol groaznic! Roxana Iliescu, carata in carca la propriu si salvata de sotul ei

O vacanta de vis petrecuta de Roxana Iliescu si sotul ei, in Tara Galilor si la Oceanul Atlantic, ar fi putut sa se sfarseasca neplacut pentru vedeta de televiziune.

Distribuie pe:

Autor: G.G.

fara descriereAsa arata zona de la Oceanul Atlantic, unde Roxana Iliescu s-a accidentatRoxana Iliescu si sotul ei planificasera vacanta cu pricina cu mult timp inainte, motivul principal fiind acela de a participa impreuna la un seminar de dezvoltare personala organizat de sotul celebrei Brandon Bays, autoarea romanului “Calatoria”, intalnire care urma sa aiba loc in Marea Britanie.

Ca sa imbine utilul cu placutul, Roxana Iliescu si-a spus ca daca tot vor ajunge in Anglia, sa mearga pana la Oceanul Atlantic, in Tara Galilor ca sa vada cu ochii lor cum se desfasoara fluxul si refluxul, unul dintre cele mai spectaculoase fenomene din Europa. Ghinionul a facut insa ca fix in acest loc vedeta TV sa calce gresit si sa sufere o entorsa la piciorulul stang. fara descriere“Mi s-a intamplat chiar acolo cand admiram spectacolul din jur. Nu stiu cum am facut, cum am calcat si m-am ales cu o entorsa de toata frumusetea. Practic, nu puteam sa pun piciorul in pamant si i-am zis sotului meu sa ma lase acolo ca macar o sa raman intr-un loc minunat. Numai ca el mi-a spus ca stau fix in zona unde o sa aiba loc refluxul, pe pamantul care in cateva ore urma sa fie acoperit de ape. Ulterior, am intrebat si eu intr-o doara cat de adanca e apa si cand am auzit ca in cateva ore va ajunge sa masoare peste 16 metri am acceptat sa fiu luata pe sus. Sotul m-a carat in carca, exact ca in copilarie, pana am ajuns intr-o zona sigura”, a povestit Roxana Iliescu pentru WOWbiz.ro. Ajunsa in Romania, vedeta TV nu a scapat de problemele de la picior, ba din contra. fara descriereCei doi s-au casatorit anul acesta“Si acum trag de pe urma acestei intamplari. Fac sedinte de drenaj limfatic si acupunctura, iar in cateva zile voi incepe recuperarea”, ne-a precizat vedeta TV.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate