O boală rară a ucis o tânără de doar 20 de ani din Vaslui. Aceeași boală o chinuie și pe Selena Gomez

Familia Ralucăi Afrăsinei este în doliu după ce tânăra de 20 de ani a fost răpusă de o boală grea, dar extrem de rară.

Distribuie pe:

O boală rară a ucis o tânără de doar 20 de ani din Vaslui. Aceeași boală o chinuie și pe Selena Gomez.


In articol:

În urmă cu o lună, tânăra din Vaslui a primit un diagnostic crunt din partea medicilor. E a aflat că are lupus, aceeași boală care nu îi dă pace nici cunoscutei cântărețe, Selena Gomez.

Artista a aflat că suferă de această boală în 2015, iar în anul 2017 a suferit un transplant de rinichi.

Suferința familiei este nemărginită

După ce Raluca a aflat că are lupus, boala a evoluat rapid și au apărut complicații la nivelul pancreasului. Timp de două săptămâni a stat la secția de Reanimare în Iași. Medicii au încercat să îi salveze viața tinerei cu vise mărețe, însă, din nefericire, eforturile au fost în zadar.

Citeste si: Drama unui bebeluș născut prematur. A fost readus la viață într-o pungă de plastic, după ce inima i s-a oprit pentru 40 de minute

Citeste si: Val de reacții după ce Narcisa Guță s-a pozat cu Tzanca Uraganul: „Vrei să-l nenorocești și pe ăsta?”

Citeste si: Un polițist din Maramureș a lovit cinci elevi în cancelaria școlii: "A spus şi ce n-a făcut, de frică"

Familia și apropiații fetei sunt devastați de pierderea suferită.

O boală rară a ucis o tânără de doar 20 de ani din Vaslui. Aceeași boală o chinuie și pe Selena Gomez.

“Erai tot ce aveam pe lumea asta și ai ales să pleci departe de mine, de mama și de tata. Nu a mai rămas nimic decât un gol și suferință! Rămas bun, scumpa mea surioară!”, a scris pe Facebook fratelei Ralucãi Afrăsinei.

“Soarele vieții a apus pentru o ființă atât de dragă nouă. În acest moment plin de tristețe, ne rămân doar stelele amintirilor care să ne aline durerea. Drum lin spre cer, Raluca Ioana Afrăsinei! Vei fi mereu în sufletele noastre!”, a transmis Daniela Tinca Pracsiu, una dintre profesoarele fetei din liceu, relatează vremeanoua.ro.

Raluca Afrasinei era studentă la Facultatea de Inginerie Electrică, Energetică și Informatică Aplicată din Iași, era iubită de toată lumea și nimeni și nimic nu a prevăzut că un asemenea necaz se va abate asupra ei.

O boală rară a ucis o tânără de doar 20 de ani din Vaslui. Aceeași boală o chinuie și pe Selena Gomez.

Ce este lupusul

Boala de care suferă și cântăreața de 27 de ani, Selena Gomez, este cunoscută ca “boala care îți mănâncă organele”. Este o afecțiune autoimună care se caracterizează prin producerea unor anticorpi care atacă celulele.

Lupusul atacă sistemul imunitar, astfel că afectate pot fi anumite organe, precum pielea, inima, plămânii, rinichii, articulațiile sau chiar sistemul nervos. În anumite cazuri, se poate ajunge la insuficiență renală, pancreatită, boli grave ale ficatului, infecții ce ocupă treptat tot organismul provocând chiar și moartea.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate