O bomba sexy din showbiz nu a primit nimic de Mos Nicolae, nici macar de la iubit! Afla despre cine este vorba!

Se iubesc de peste doi ani si, mai mult, au marturisit ca anul viitor vor face nunta. De obicei, isi fac daruri si fara ocazii… Astazi insa, de Mos Nicolae, fata nu a gasit nimic in ghete, spre surprinderea ei.

Distribuie pe:

Autor: Gabriela Grigoriev

fara descriereRaluca Podea si Adrian IordacheRaluca Podea si iubitul ei, fotbalistul Adrian Iordache, se inteleg de minune, locuiesc impreuna si se poarta deja ca o familie. Roscata a marturisit deseori ca nu trebuie sa fie o sarbatoare anume ca sa-si faca daruri unul altuia, ci adora sa se surprinda reciproc si fara ocazii.

Astazi, cand credea ca Mos Nicolae va veni si la ea, a fost extrem de dezamagita pentru ca, in ghete, n-a gasit nici macar o bomboana sau o ciocolata.fara descriereRaluca si fiul ei, David“Fiul meu, David, a primit ce si-a dorit: multe dulciuri si un ponei mare de plus. Eu, din pacate, n-am primit nimic. Adrian e plecat… si nu am gasit nimic in papuci… Sau poate n-am fost suficient de cuminte… nu stiu ce sa zic. Poate anul viitor voi primi”, ne-a declarat Raluca Podea.

Raluca Podea, weekend romantic cu iubitul la Sinaia, inainte de cantonament!

Raluca Podea, zile de cosmar pe litoral! “Am chemat salvarea si am fost la spital”

Adrian da, Raluca - ba! Afla ce “negociaza” Podea si iubitul ei!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate