O botoșăneancă a fost arestată în România, după ce fugise de problemele cu legea din Italia! Ce făcuse românca acolo

O femeie din Botoșani a fost arestată de autoritățile române. Ramona avea probleme cu legea în Italia.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

O femeie de 32 de ani din Botoșani a ajuns să aibă probleme cu legea. Era plecată în Italia la muncă, dar a vrut să facă bani mai repede decât oamenii cinstiți și a sperat că nu va fi prinsă. Peste hotare, ea a săvârșit mai multe fraude.

Autoritățile din Italia au descoperit, însă, afacerile ilegale ale româncei. Pe numele Ramonei Elena Cuzuban a fost emis un mandat european de arestare. În timp se afla pe teritoriul României, tânăra a fost prinsă de polițiști.

Citeste si: Bianca Drăgușanu, bătută și strânsă de gât de Alex Bodi într-o parcare din Herăstrău! El a târât-o afară din restaurant, a lovit-o și a urlat la ea: "Pleacă acasă!"

Citeste si: Dezvăluiri uluitoare din pușcărie! Liviu Dragnea și-a ras mustața! Șocant, când s-a întâmplat acest lucru și ce reacție au avut deținuții!

„Admite propunerea formulată de Ministerul Public - Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Suceava. În temeiul art. 102 alin. 5 lit. a din Legea nr. 302/2004, dispune arestarea provizorie pe o durată de 15 zile, începând cu data de 10.09.2019 şi până la data de 24.09.2019, inclusiv, a persoanei solicitate CUZUBAN RAMONA ELENA cu privire la care s-a emis mandatul european de arestare din data de 12.04.2019 (semnat la 12.08.2019), de către Biroul Procurorului Public de pe lângă Instanţa din Padova, în dosarul nr. 903/2017 SIEP, de către autorităţile judiciare italiene în baza sentinţei pronunţate în data de 24.10.2017 de Instanţa din Padova, definitivă în data de 09.12.2017, şi cu privire la care s-a înaintat semnalare prin Biroul Naţional SIRENE. Dispune emiterea de îndată a mandatului de arestare pe numele persoanei solicitate Cuzuban Ramona Elena. Persoana solicitată arestată se va depune în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Suceava”, se arată în decizia adoptată de Curtea de Apel Suceava.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate