O britanică de 46 de ani are un soţ, un logodnic şi doi iubiţi oficiali: ”Iubirea nu trebuie limitată!”

Mary Crumpton a descoperit că se poate îndrăgosti de mai multe persoane în acelaşi timp. Britanica are patru iubiţi simultan.

Distribuie pe:

Autor: Elena Popescu

Mary Crumpton a descoperit că se poate îndrăgosti de mai multe persoane în acelaşi timp. Britanica are patru iubiţi simultan.

O britanică în vârstă de 46 ani are o relaţie cu patru bărbaţi simultan. Mary Crumpton are un soţ, un logodnic şi doi iubiţi oficiali. Femeia a descoperit la 29 de ani că poate se să îndrăgostească de mai mulţi bărbaţi în acelaşi timp, astfel a devenit adeptă a curentului "poliamor".


In articol:

foto
Mary Crumpton[Sursa foto: Facebook]

Britanica cu patru relaţii în acelaşi timp a devenit populară în presa din întreaga lume. Mary a luat-o pe această cale după ce a avut parte de primul eșec în viața ei și anume, divorțul de fostul soț. După ce a trecut peste suferinţa despărţirii de primul soţ, femeia a cunoscut un alt bărbat cu care s-a recăsătorit. Însă pe parcursul relaţiei, britanica a descoperit că se poate îndrăgosti de mai mulţi bărbaţi simultan.

"Am ieşit cu un grup de prieteni şi şi-a făcut apariţia o fată cu mai mulţi parteneri. Niciodată nu mai auzisem de aşa ceva”, a declarat Mary.

Citeste si: Lovitură pentru pensionari, mai cruntă decât pandemia - evz.ro

Citeste si: Imagini de coşmar din Spitalul Județean Reșița! Pacienţi pe jos şi mizerie de nedescris - bzi.ro

Citeste si: Pasiunea secretă de la Puterea Dragostei! ”M-am îndrăgostit” Exclusiv

foto
Mary Crumpton[Sursa foto: Facebook]

Britanica a declarat că face parte dintr-un concept numit "poliamor". Adepţii acestui curent au mai multe relaţii amoroase în acelaşi timp, iar partenerii implicaţi acceptă şi îşi asumă relaţia. Mary Crumpton locuieşte împreună cu soţul şi logodnicul.

Mary Crumpton: ”Ştim că iubirea noastră nu este limitată”

"Iubirea noastră nu este limitată"

Mary Crumpton declară că cele patru relaţii pe care le are se bazează pe iubire sinceră. Britanica a declarat că se împarte cum poate între bărbaţii din viaţa ei şi le oferă respect şi iubire în mod egal.

”Ştim că iubirea noastră nu este limitată. Iar eu am descoperit că pot iubi mai mult de o persoană. Încerc să îmi împart timpul în aşa fel încât să le ofer dragoste şi respect”, a spus Mary Crumpton pentru presa internațională.

Citeste si: Bombă! Simina și Ricardo de la Puterea Dragostei trebuiau să fie la o altă emisiune

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop 5 Decembrie 2020: astăzi Fecioarele vor avea parte de o surpriză plăcută

Tragedia momentului în România! Era cunoscut de toată lumea. Cauzele decesului

Andreea Bălan a dat lovitura în plină pandemie. Cine îi dă bani acum și mai ales de ce

Cornel Ilie iubește din nou! Cântărețul a recunoscut că are o nouă relație: „Tot ce a fost amoros între Lidia și mine...”

Dezvăluiri de ultimul moment! O fostă concurentă de la Puterea Dragostei a spus tot adevărul: "Am dormit cu Iancu în același pat.."

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies