O britanică în vârstă de 106 ani a devenit cea mai în vârstă persoană care s-a vindecat de coronavirus în țara sa

Connie Titchen, o britanică în vârstă de 106 ani s-a vindecat de COVID-19, după trei săptămâni de luptă împotriva virusului.

Distribuie pe:

Autor: C.G.

O britanică în vârstă de 106 ani s-a vindecat de coronavirus

O britanică în vârstă de 106, Connie Titchen, s-a vindecat de covid-19, iar după trei săptămâni de luptă împotriva noului coronavirus, această stră-stră-bunică născută în 1913 a fost externată săptămâna aceasta de la un spital din Birmingham (centru), au anunţat serviciile locale de sănătate, care o prezintă traversând spitalul în aplauzele îngrijitorilor, relatează AFP.

Centenara ”este considerată drept pacienta cea mai în vârstă care a învins virusul” din ţara sa, potrivit serviciilor de sănătate de la Birmingham.

Citeste si: Încă un deces provocat de coronavirus! Un bătrân dintr-un centru de îngrijire a murit

Citeste si: Poliția îi va amenda pe cei care merg la țară pentru a munci terenul! Doar producătorii agricoli scapă de contravenție

Citeste si: "Pentru persoanele care revin în țară din zona galbenă, dar în ultimele 14 zile s-au aflat și pe teritoriul unei țări din zona roșie, se impune carantină sau izolare"? Ce au răspuns autoritățile!

Întrebată la spital dacă se consideră ”norocoasă”, ea confirmă şi spune că abia aşteaptă să-şi revadă familia.

Potrivit nepotului său Alex Jones, citat într-un comunicat, Connie Titchen, căreia îi plăcea, când era mai tânără, să danseze, să meargă cu bicicleta, să joace golf şi un fast-food din când în când, îşi datorează longevitatea faptului că este ”activă fizic şi foarte independentă”.

Povestea sa aduce o rară veste bună în Regatul Unit, unde bilanţul epidemiei noului coronavirus se apropie de 13.000 de morţi - un bilanţ care nu include decesele din azilurile de bătrâni, în care situaţia este îngrijorătoare. (Citeste si: Primarul unei comune din Giurgiu încalcă legea în plină pandemie. Edilul nu poate respecta distanțarea socială)

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate