O cantareata a fost diagnosticata cu o maladie rara! Uite cine e si de ce sufera

Cântăreaţa franceză Hélène Ségara a dezvăluit într-un interviu recent faptul că suferă de o maladie autoimună, cu care a fost diagnosticată în urmă cu şase luni, informează lefigaro.fr.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriereFoto: fr.wikipedia.orgVictimă a curiozităţii maladive a mass-media, după apariţia ei într-o emisiune difuzată de postul de televiziune francez D8, cântăreaţa Hélène Ségara a vorbit într-un interviu acordat revistei Gala despre starea ei de sănătate.

Hélène Ségara a reapărut în mass-media franceză după o perioadă de pauză, mai întâi pentru că a lansat un disc cu coveruri după piese interpretate de Joe Dassin, intitulat "Et si tu n'éxistais pas". Acesta nu a fost însă singurul motiv pentru care artista franceză a ţinut prima pagină a ziarelor franceze în ultima vreme. Fanii artistei s-au declarat îngrijoraţi pentru starea ei de sănătate, după participarea cântăreţei la emisiunea "Touche pas à mon poste", prezentată de Cyril Hanouna, pe postul D8. Hélène Ségara a apărut în această emisiune cu faţa foarte umflată, fapt care a generat o multitudine de zvonuri în presa franceză. Răspunsul ei nu a întârziat, cântăreaţa precizând de curând că urmează un tratament medical pe bază de cortizon.

În urmă cu câteva zile, artista a vorbit în premieră despre această perioadă dificilă din viaţa ei într-un interviu acordat revistei Gala. Cântăreaţa franceză a declarat: "În urmă cu şase luni, m-am trezit că nu mai vedeam nimic cu ochiul stâng".

Hélène Ségara spune că a fost transportată de urgenţă la spitalul Hôtel-Dieu din Paris. "După ce am făcut toate analizele posibile, inclusiv puncţii lombare, RMN şi ecografii, am sfârşit prin a cunoaşte un renumit profesor care m-a diagnosticat cu o maladie foarte rară", a adăugat cântăreaţa.

Artista nu a dezvăluit însă în acel interviu numele bolii cu care a fost diagnosticată. "Nu este nici scleroză în plăci, nici poliartrită. Această boală nu ucide, din fericire", a subliniat cântăreaţa, pentru a-şi linişti admiratorii, care au aflat cu această ocazie că artista lor preferată nu s-a vindecat însă complet. "Mi-am recuperat o parte din vedere la ochiul drept. Ochiul stâng a putut fi salvat", spune cântăreaţa. Hélène Ségara recunoaşte că această situaţie poate să devină un handicap pe plan artistic şi că acea boală ar putea să o deranjeze în timpul concertelor.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate