O cantareata celebra din Romania vorbeste despre cum o maltrata sotul: “M-am trezit cu veioza in ochi, mi-a dat doi pumni de-am vazut stele verzi, du­pa care s-a facut intuneric. A fost groaz­nic, el era foarte gelos!”

Lucky Marinescu, una dintre cele mai cunoscute cantarete de muzica usoara din anii ’70, a avut o casnicie de cosmar.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriereLucky Marinescu a fost o cantareata indragita in urma cu mai bine de 40 de aniLucretia “Lucky” Marinescu a fost, ani de-a randul, partenera de scena pentru Cornel Constantiniu, Aurelian Andreescu sau Dan Spataru, fiind una dintre cele mai apreciate cantarete de muzica usoara ale epocii.

Viata personala a lui Lucky a fost insa un cosmar, pentru ca primul ei sot era gelos si o batea. “Ne-am luat din dragoste, dar abia dupa casatorie, la ceva vreme, mi-am dat seama ca avea un caracter... ce sa mai spun?!... Am stat cu el aproape sase ani si totul s-a sfarsit cand gelozia lui bolnava a atins apogeul: era cu cateva zile inaintea Festivalului de la Mamaia si, intr-o noapte, m-am trezit cu lumina veiozei bagata an ochi si sotul meu s-a pornit cu un intero­ga­toriu mai ceva ca la Gestapo. Obsesia lui era “Sa-mi spui cu cine m-ai inselat si ce-ai facut!”. Pana la urma, enervat ca eu negam orice fel de aven­tura, mi-a dat doi pumni, de-am vazut li­teral­mente stele verzi, du­pa care s-a facut intuneric. A fost groaz­nic! Pe de-o parte, am suferit un soc psihic si emo­tio­nal, iar, pe de alta parte, eram disperata, pentru ca fata mea arata intr-un asemenea hal, incat nici nu mai puteam sa ies din casa, daramite sa plec la Mamaia. Pana la urma, cea care m-a salvat a fost sotia lui Sile Dinicu. Ea m-a sfatuit sa-mi aplic comprese cu carne cruda, si-n felul asta am scapat de umflaturi si de vana­tai, destul cat să le pot acoperi cu un machiaj mai gros si sa pot urca pe scena. Imediat dupa ce m-am intors la Bucuresti, de la festival, am si di­vortat”, a povestit Lucky. Cantareata s-a recasatorit, a plecat in America, dar de cativa ani a revenit in tara.fara descriereLucky Marinescu, alaturi de Mircea Radu

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate