Vedete

O cântăreaţă de la noi a venit la TV şi a făcut anunţul: ”Sunt însărcinată în patru luni...”

O cântăreaţă celebră de la noi trăieşte cele mai frumoase momente din viaţa ei. Este însărcinată pentru a doua oară, iar în curând îşi va îndeplini visul de a deveni mamă de fetiţă.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


O cântăreaţă de la noi a venit la TV şi a făcut anunţul: ”Sunt însărcinată în patru luni...”icon photo
 
 
Ştefania Calofir a dezvăluit, în cadrul unei emisiuni TV, că este însărcinată pentru a doua oară, iar peste cinci luni îşi va strânge în braţe fetiţa. 
 
"Mă gândeam la un moment dat că o să am şi o fetiţă. Am păstrat o pereche de cerceluşi pentru ea. Probabil că o să ne facem amândouă rochii la fel. Mă simt foarte bine. A fost foarte emoţionant când am aflat. Am trăit la maxim, foarte intens! Am crezut că am pierdut-o, dar era acolo în ianuarie când am mers la doctor. E bine, e foarte bine. (...) Cu Flavius am cântat până în ultima zi. Nu am avut nicio problemă", a spus Ştefania Calofir într-o emisiune TV. 
Ştefania Calofir este cunoscută drept cântăreaţa cu cei mai mari sâni din showbiz. Ea mai este mama unui băieţel.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Madalina Manole, victima unor criminali in serie?! Noi amanunte in bizara teorie a legaturii dintre artista si serviciile secreteicon photo

Stiri

Madalina Manole, victima unor criminali in serie?! Noi amanunte in bizara teorie a legaturii dintre artista si serviciile secrete

Botosaneanul care a lansat in spatiul public ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete sustine ca a fost el insusi victima acestora.

Titlu secțiune