O cantareata de la noi nu mai poate face patinaj din cauza ca are probleme cu genunchiul! “Am facut patinaj 15 ani, acum sunt sub tratament! Sper sa nu ajung la operatie”

Surorile Roller Sis, Lisa si Isabell Ipati, au facut patinaj artistic inca de cand erau copile. Sunt pasionate de acest sport si isi doresc sa-l continue, insa, din pacate, una dintre surori are acum probleme delicate cu un picior.

Distribuie pe:

Autor: G.G.

fara descrierefara descrierefara descrierefara descriereLisa Ipati, una dintre componentele Roller Sis, se trateaza de cateva saptamani la o clinica din Germania. Bruneta are dureri cumplite la un genunchi, iar doctorii i-au spus ca este din cauza patinajului artistic pe care l-a practicat timp de 15 ani. Surorile Roller Sis au castigat numeroase premii, diplome si medalii din participarile la concursurile de patinaj artistic.

“Eu am facut patinaj artistic timp de 15 ani. Acum m-am lasat. Am dureri cumplite la unul dintre genunchi si merg saptamanal la doctor si fac tratamente cu laser, aici unde locuiesc, in Germani. Doctorii mi-au spus ca o sa ma vindec, dar daca nu, va trebui sa fac operatie. Sper sa nu ajung acolo pentru ca mi-e frica. Din cauza patinajului, pentru ca tot secretul sunt genunchii, am aceste probleme. Deocamdata trebuie sa fac repaus, n-am voie sa fac sport, sa alerg, sa patinez. Ar fi perfect sa stau in pat. Sper sa mai pot patina, de placere. Nu mai particip la concursuri de patinaj artistic. Si acest tratament il fac o luna, apoi fac pauza de o luna si tot asa timp de sase luni”, a povestit Lisa Ipati pentru WOWbiz.ro.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate