O cântăreață de la noi s-a dezbrăcat complet pentru fanii ei! Galerie foto WOW cu nepoata lui Marian Dârță

Mi, pe numele ei adevărat, Mirela Didei este una dintre cântărețele de la noi care, în urmă cu ceva vreme, făcea furori în lumea showbiz-ului de la noi, melodiile ei fiind, o perioadă, extrem de gustate de public.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

fara descriere

Mi, pe numele ei adevărat, Mirela Didei este una dintre cântărețele de la noi care, în urmă cu ceva vreme, făcea furori în lumea showbiz-ului de la noi, melodiile ei fiind, o perioadă, extrem de gustate de public.

Citeste si: O blonda sexy a aratat cam mult! Dani i-a atras imediat atentia: "Ai grija ca atunci cand te intorci ti se vede rasaritul! Tine perna asta!"

Citeste si: VIDEO Nepoata lui Marian Darta s-a lansat in muzica! Blonda arata trasnet! Ascult-o aici!

Citeste si: Coincidență macabră! Rita Mureșan a dezvăluit ce vedetă a murit în aceeași zi cu Răzvan Ciobanu

Cu toate acestea, de ceva timp încoace, artista Mi nu a mai scos nimic nou pe piață, iar showbiz-ul românesc a început să o uite, încet-încet.

Din acest motiv probabil, cântăreața a luat o decizie cât se poate de curajoasă pentru a reveni în atenția publicului. Mai exact, cum Mi nu era deloc inhibată când venea vorba de a-și expune senzualitatea în fața camerelor de luat vederi, zilele trecute a luat o decizie cât se poate de serioasă. Mai exact, ea a pozat complet nud, Mi postând fotografiile cu pricina chiar pe contul ei de socializare, în ciuda faptului că riscă, la modul cel mai serios, să rămână fără Facebook. Culmea, gestul pe care l-a făcut a fost chiar în preajma Paștelui și, mai mult, când se împlineau trei ani de la decesul lui Marian Dârță, ea fiind nepoata stilistului.

fara descriere

De altfel, încă de la lansare, mi părea decisă să facă orice pentru a reuși în lumea showbiz-ului, recunoscând, pe atunci, că dacă va fi nevoie să renunțe la haine, o va face fără niciun fel de remușcări. ”Din păcate, în showbiz-ul autohton, e nevoie de multă sexualitate, pentru a fi luat in considerare, iar asta nu reprezintă decât o mare provocare pentru mine. Dacă este nevoie, apelez și la această metodă, pentru că, atât timp cât Dumnezeu m-a înzestrat cu ceva plăcut ochiului, de ce să nu arăt asta?”, spunea Mi acum trei ani.

 

Mi era nepoata lui Marian Dârță

Mirela Didei, Mi, a devenit cunoscută când s-a aflat că este nepoata lui marian Dârță, ea lansându-se chiar în momentul în care s-a aflat că regretatul stilist al vedetelor este extrem de grav bolnav. De altfel, ea a fost în mijlocul unui scandal uriaș cu Mara Bănică tocmai din acest motiv, jurnalista acuzând-o, fără perdea, pe artistă că vrea să profite de drama unchiului ei pentru a-și face un nume în lumea muzicii.

Mirela Didei, Mi, este de profesie psihoterapeut  și a lucrat 4 ani la Rapsodia Română. Tânăra are studii de coregrafie și muzică la Dinu Lipatti, a lucrat la Opera Română, la Teatrul Ion Creangă, Teatrul Evreiesc de Stat și un an la Palatul Copiilor. Absolventă a Școlii Populare de Arte, Mirela Didei Mi a fost în trecut solista trupei Exotic Machine.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate