O cântăreață de muzică de petrecere s-a îndrăgostit de un violonist, după ce acesta i-a trimis un mesaj pe Facebook EXCLUSIV

Alexandra Buburuzan, o cântăreață de muzică de petrecere din Bistrița, s-a îndrăgostit de un violonist, după ce acesta i-a trimis un mesaj pe Facebook.

Distribuie pe:

Autor: Catalina Lohan

 


In articol:

”Noi ne cunoașteam de mult timp, auzisem unul de celălalt fiind amândoi în domeniu, dar nu ne-am fi gândit nici măcar o clipă că odată cândva o să fim împreună. Până când într-o noapte, în jurul orei trei, o postare de pe Facebook-ul meu i-a apărut și l-a atras pe Marian și l-a făcut să-mi scrie. De la acel mesaj, am tot continuat să vorbim. După vreo trei săptămâni de povești am decis să fim împreună, deși nu ne văzusem niciodată, dar amândoi simțeam că ne-am îndrăgostit”, ne-a povestit Alexandra Buburuzan, care este o apreciată cântăreață de muzică de petrecere din Bistrița.

alexandra Buburuzan artista
Alexandra Buburuzan este cantareata de muzica de petrecere[Sursa foto: Arhiva personala]

Citeste si: Rafaela de la „Puterea Dragostei”, bătută de fostul iubit! Ce decizie a luat fosta concurentă? - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

Ei bine, dacă ea locuia în Bistrița, Marian Duțu este violonist într-o formație din Timișoara, așa că ceva timp cei doi doar prin mesaje au discutat.

Alexandra și Marian s-au sărutat înainte de a face cunoștință

Până la urmă, când Alexandra avea o nuntă la Oradea a hotărât să facă un ocol prin Timișoara, iar întâlnirea a fost una ”cu scântei”. ”În secunda în care ne-am văzut, ne-am luat în brațe și ne-am sărutat, fără să așteptăm să facem cunoștință, era prima dată când ne vedeam, dar parcă ne știam de-o viață”, ne-a mai spus Alexandra. După prima noapte petrecută împreună, cei doi și-au spus și ”te iubesc” și de atunci au știut că vor fi împreună.

Alexandra Buburuzan si Marian Dutu artisti
Alexandra Buburuzan si Marian Duțu sunt împreună de trei ani[Sursa foto: Arhiva personala]

Distanța dintre Bistrița și Timișoara a fost inițial o piedică în calea iubirii lor. Povestea lor de dragoste are deja 3 ani, însă de curând, Alexandra a luat decizia de a se muta la Timișoara. ”Am făcut pasul eu și m-am mutat la Timișoara. Mi-am lăsat tot, familie, prieteni, dar nu-mi pare rău. Îmi e greu pentru că eu am evenimente mai multe la Bistrița, noi nu cântăm împreună, dar iubirea noastră învinge totul”, ne-a povestit Alexandra, care nu este doar artistă, ci și învățătoare, acum predă unor elevi de clasa I de la o școală din Timișoara.

În lumea artistică atât de tumultoasă, povestea de iubire dintre Alexandra Buburuzan și Marian Duțu pare una comună, însă toți cei care îi cunosc sunt impresionați de relația lor. Toți așteaptă ca foarte curând cei doia artiști să facă pasul cel mare și să devină soț și soție.

Galerie foto 
Citește și:

Cântăreața fără auz de la un show de talente, dezvăluiri teribile: ”Am intrat în comă după un vaccin. Medicul mi-a făcut injecția deși aveam febră. Am intrat în comă”

Elena Gheorghe a postat un set de fotografii din urmă cu doi ani, alături de un mesaj nostalgic. Timpul trece extrem de repede pentru fericita mămică

Suferi de hipertensiune? Top 5 ceaiuri care îți scad tensiunea. Sunt cele mai bune remedii naturale

Nuntă în showbiz! Feli, îndrăgita artistă, se căsătorește!

Fostul soț al Ancăi Turcașiu, sărut pătimaș cu actuala iubită în văzul tuturor!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies