O cantareata din Romania a avut socul vietii! A gasit lista pe care sotul ei a scris numele tuturor femeilor cu care a inselat-o

Saveta Bogdan a avut socul vietii! A gasit lista pe care sotul ei a scris numele tuturor femeilor cu care a inselat-o

Distribuie pe:

Autor: R.L.

saveta-bogdan
saveta-bogdan


In articol:

Saveta Bogdan are o poveste de viata incredibila. Indragita cantareata de muzica populara a fost casatorita de doua ori si a suferit enorm.

Saveta Bogdan l-a cunoscut pe primul sot cand avea doar ani. A fugit de acasa ca sa se marite cu el, insa barbatul s-a dovedit a fi un monstru. Au fost casatoriti timp de ani, perioada in care a indurat certuri si scandaluri, batai si crize de gelozie. Cu al doilea sot a avut o casnicie de de ani. Si el era violent si o batea. Iar la despartire a aflat si ca o inselase de peste 80 de ori.

Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

Citeste si: Saveta Bogdan a presimțit moartea fratelui ei: „N-o să uit cât o să trăiesc! I-am auzit vocea...”

Citeste si: Saveta Bogdan, mărturisiri cutremurătoare: ”Am avut o viziune. Îmi spunea să nu mai plâng”

Citeste si: Saveta Bogdan și-a pregătit înmormântarea: „M-a dus aproape de 12.000 de euro”

Saveta Bogdan, inselata de sot cu peste 80 de femei

“A doua căsătorie a fost mai proastă decât prima. M-am căsătorit din dragoste cu acest om. El era un tip foarte deștept. Avea ASE-ul terminat, știa șapte limbi străine, dar avea o funcție mare, motiv pentru care femeile profitau să își rezolve problemele. Noi am divorțat dup 30 de ani de căsnicie pentru că el s-a îndrăgostit de o femeie mult mai tânără decât mine. Nu i-am stat în cale. I-am zis să plece. A plecat, iar când să iasă pe ușă i-a spus fiică-mii că vrea jumătate din cărțile pe care le aveam în casă. Fata luând cărțile și răsfoind prin ele a găsit o listă cu femeile cu care s-a culcat. A scris numele fiecărei femei. Tot. Se culcase cu 80 și ceva de femei, parcă 83. A scris în dreptul fiecărei femei, numele, câți ani avea, unde se întâmplase evenimentul. Eu simțeam că e cu cineva, dar nu mă așteptam ca lista să fie așa de lungă”, a povestit Saveta Bogdan intr-o emisiune de televiziune.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate