O cântăreaţă din România s-a lăsat dezbrăcată de fani! Vezi despre cine este vorba!

Solista care s-a transformat în Marylin Monroe de România pentru o şedinţă foto special a organizat un concurs de karaoke numit “Ne atragem” pentru fanii ei cărora le-a oferit cadouri speciale.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriereMai precis solista a oferit cadouri şi tricouri asemănătoare cu cele purtate de ea în videoclipul “Ne atragem”. Adora a postat un filmuleţ pe pagina ei de Facebook în care a anunţat câştigătorii.

“Am o relaţie foarte apropiată cu fanii mei, de aceea fac concursuri pentru ei şi încerc să vorbesc, ori de câte ori îmi permite timpul, cu ei. Filmuleţele tip karaoke le-am făcut pentru ca ei să se simtă cât mai aproape de muzică mea. Ne trimitem reciproc cadouri; fanii mei merită toată muncă şi tot efortul pe care îl fac pentru a răzbi în această industrie nebună!”, a declarat Adora.

Putem spune că fanii “au dezbrăcat-o” pe Adora de tricourile ei speciale. Solista a avut parte în ultima vreme nu doar de o tombolă şi mai multe concerte ci şi de o preselecţie pentru dansatoare. Solista a dat anunţ că îşi caută colaboratoare serioase şi zeci de fete au răspuns la anuntul ei dorindu-şi să danseze cu superba solistă.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate