O celebră cântăreață de la noi se mărită după o relație de 20 de ani! "Părinții noștri au încetat să ne mai întrebe când ne vom căsători"

Cunoscuta cântăreață Annes se mărită cu partenerul ei din ultimii 20 de ani, Dan Anghel.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere

Cei doi locuiesc împreună de 18 ani, iar cunoscuta cântăreață a mărturisit că părinții lor deja au încetat să îi mai întrebe când se căsătoresc. Iată că fericitul eveniment va veni curând!

„Ne-am cunoscut în timpul unui turneu susținut de Doru Octavian Dumitru. Locuim împreună de 18 ani, dar nu ne-am gândit la căsătorie. Pur și simplu amândoi am fost implicați în diverse proiecte și nu am găsit timpul necesar pentru organizarea unei nunți. Funcționăm ca o familie, iar părinții noștri au încetat să ne mai întrebe când ne vom căsători”, a declarat Annes pentru Click.

fara descriere

Artista a mărturisit că cei doi se vor muta în casă nouă. „Vrem să organizăm o petrecere de casă nouă și poate chiar atunci să facem și cununia civilă. Nu am luat încă nicio decizie în acest sens. În privința nunții, ne dorim ca anul viitor să reușim să organizăm un eveniment mare și frumos. În prima fază vom căuta un local, apoi ne vom gândi la restul detaliilor. Încă nu am anunțat pe nimeni și credem că va fi o surpriză pentru familie și prieteni care nu se mai așteaptă la o asemenea veste. Sigur vor crede că e o glumă”, a mai afirmat Annes.

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate