Vedete

O celebră cântăreaţă de muzică populară îşi vinde limuzina de lux! Vezi câţi bani cere Lavinia Negrea, fosta iubită a fiului lui Nicolae Guţă!

Pe site-urile specializate în tranzacţii auto, o celebră cântăreaţă de muzică populară îşi vinde limuzina de lux.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Matei Vaihan


O celebră cântăreaţă de muzică populară îşi vinde limuzina de lux! Vezi câţi bani cere Lavinia Negrea, fosta iubită a fiului lui Nicolae Guţă!icon photo

Fanii au aflat că o celebră cântăreaţă de muzică populară îşi vinde limuzina de lux. Lavinia Negrea, una din cele mai apreciate soliste de muzică de petrecere din zona Ardealului, a decis să îşi scoată la vânzare maşina Audi A4. (vezi cum arată limuzina pe care fiul Nicoletei Guţă cere peste 25.000 de euro)

O celebră cântăreaţă de muzică populară îşi vinde limuzina de lux. Lavinia Negrea a fost iubita fiului lui Nicolae Guţă

Autoturismul este fabricat în 2006 şi are 253.000 de kilometri la bord.  “Maşina este colantată alb, culoarea ei fiind gri”, a explicat Lavinia, care a devenit cunoscută în perioada în care a fost iubita lui Cosmin, unul dintre fiii lui Nicolae Guţă.

O celebră cântăreaţă de muzică populară îşi vinde limuzina de lux! Vezi câţi bani cere Lavinia Negrea, fosta iubită a fiului lui Nicolae Guţă!

O celebră cântăreaţă de muzică populară îşi vinde limuzina de lux. Lavinia Negrea cere 5.600 de euro

E clar că o celebră cântăreaţă de muzică populară îşi vinde limuzina de lux. “Dotări: ABS, ESP, airbag, computer bord, navigaţie, dublu climatronic, încălzire scaune faţă, oglinzi retrovizoare electrice, geamuri spate fumurii, jante + anvelope iarnă şi vară”, a mai scris Lavinia, care cere 5.600 de euro pe maşină.

 
În acest Paradis au stat concurenţii de la Exatlon 3 înainte de intrarea in competiţie. Uite ce au mâncat şi cum s-au relaxat "Faimoşii" FOTO EXCLUSIV! icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Dansatoarea căreia i-a murit copilul era animatoarea lui Snoop Dogg! EXCLUSIVicon photo

Vedete

Dansatoarea căreia i-a murit copilul era animatoarea lui Snoop Dogg! EXCLUSIV

Cristina Enache, dansatoarea favorită a lui Leo de la Strehaia, are un trecut mai mult decât fabulos în lumea showbiz-ului, carieră la care a renunţat, acum mai bine de patru ani, pentru a se dedica maternităţii.

Titlu secțiune