Vedete

O celebra prezicatoare din Romania a primit un mesaj de la Fecioara Maria: "Toti cei care au conturi bancare sa-si retraga cat mai repede depozitele! In curand foarte multi oameni isi vor pierde banii!"

Emilia Mezei sustine, printre altele, ca a "vorbit" cu spiritul Elodiei Ghinescu.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Petru Luca


O celebra prezicatoare din Romania a primit un mesaj de la Fecioara Maria: "Toti cei care au conturi bancare sa-si retraga cat mai repede depozitele! In curand foarte multi oameni isi vor pierde banii!" icon photo

Recunoscuta pentru calitatile de medium pe care sustine ca le poseda si care ar fi ajutat-o sa intre in dialog cu spiritul Elodiei Ghinescu, celebra avocata disparuta, Emilia Mezei, o orandeanca instructoare de fitness, a publicat recent ultima avertizare primita.

Sub titlul de "Mesaj de avertizare de la Sfanta Fecioara", prezicatoarea povesteste cum a receptionat avertizarea: 

"16.03.2018, în biserică, după Sfânta Liturghie.

Înainte de mă ruga Rozarul Flăcării de iubire, în timp ce spuneam intenţiile, am primit un scurt mesaj de la Sfânta Fecioară. Mesajul este următorul:

"Toţi cei care au conturi bancare, să-şi retragă cât mai repede depozitele pentru că cel rău a pus la cale o nouă lovitură, o nouă viclenie şi în curând foarte mulţi oameni îşi vor pierde banii. Vor fi foarte disperaţi. Scoateţi banii din conturi. Foarte mulţi oameni, din disperare îşi vor pierde viaţa, se vor sinucide. Această lovitură este cauzată de cel rău, prin oamenii lui malefici, ca să-i ducă pe copiii lui Dumnezeu la disperare. Scoateţi urgent banii din bănci”. 

O celebra prezicatoare din Romania a primit un mesaj de la Fecioara Maria. "Convertiti-va urgent si salvati-va sufletele!" 

De fapt cel rău, fiind foarte furios acum pe ultima sută de metri, încearcă prin toate mijloacele malefice posibile, să ducă cât mai mulţi oameni la disperare, ca să-i distrugă şi să le ducă sufletele la osândă. Iar Tatăl Ceresc încearcă să ne atenţioneze pentru că vrea să ne salveze sufletele. Aşa cum ne-a mai transmis, acum lupta pentru suflete este foarte crâncenă. Convertiţi-vă urgent şi salvaţi-vă sufletele!", a scris Emilia Mezei pe blogul ei. 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Fosta sotie a lui Giani Kirita a facut senzatie in costum de baie! Roxana, fiica Danei, e incantata de cat de sexy e mama ei: „Baga in boala vecinii!”icon photo

Vedete

Fosta sotie a lui Giani Kirita a facut senzatie in costum de baie! Roxana, fiica Danei, e incantata de cat de sexy e mama ei: „Baga in boala vecinii!”

Aflata intr-un complex cu piscine si plaje, fosta sotie a lui Giani Kirita a facut senzatie in costum de baie. Dana s-a relaxat alaturi de copiii ei.

Titlu secțiune