O celebra regizoare a anuntat ca nu isi suspenda piesele de teatru in zilele de doliu national pentru Regele Mihai: "Din respect pentru facturile la gaze ale zecilor de ospatari, sunetisti, bucatari, actori se vor juca toate spectacolele”

Mai multe spectacole vor fi anulate sau reprogramate in perioada de doliu national pentru Regele Mihai.

Autor: Matei Vaihan

Guvernul a decretat 3 zile de doliu national, in perioada 14-16 decembrie, iar multe spectacole programate atunci au fost anulate sau reprogramate. Dorina Chiriac, actrita la Teatrul de Comedie, a anuntat ca unele reprezentatii nu se vor mai juca, existand si o exceptie.( citeste despre legatura incredibila dintre Regele Mihai si Gigi Becali)

“Din respect pentru zilele decretate de doliu naţional, în perioada 14-16 decembrie Teatrul de Comedie îşi va adapta programul în mod corespunzător. reprezentaţiile din 14 şi 16 decembrie ale spectacolelor “Breaking News”, “Kimberly” şi “Directorul executive” vor fi suspendate urmând a fi reprogramate. EXCEPŢIE: pe 15 decembrie ora 18.00 va avea loc reprezentaţia spectacolului "O scrisoare pierdută", acesta fiind un eveniment caritabil; încasările vor fi donate în beneficiul copiilor internaţi în secţia de nefrologie pediatrică a Spitalului Clinic Fundeni. Mulţumim pentru înţelegere. ”, a postat Dorina Chiriac.

Regizoarea Lia Bugnar, de la Teatrul Godot, o amica a Dorinei, i-a transmis acesteia ca, la instituia la care lucreaza, nu se pune problema scoaterii pieselor din program." La Godot, din respect pentru facturile la gaze ale zecilor de ospatari, sunetisti, bucatari, actori se vor juca toate spectacolele. Stiu ca e urit sa nu tii cont de zilele alese de o clasa politica al carei respect fata de rege s-a manifestat asa de puternic cit a fost viu, da' parca mai bine

cu caloriferele functionale decit cu ele oprite in decembrie”, a explicat Lia Bugnar.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies