O chelneriță a avut parte de cea mai mare surpriză a vieții ei! Ce gest au făcut clienții după ce i-au auzit povestea

O chelneriță a primit un cadou de Crăciun neașteptat de la clienții pe care i-a servit.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Adriana Edwards, o chelneriță din Statele Unite ale Americii, a primit un cadou nemiapomenit de la un cuplu de clienți. Fata este din orașul Galeveston din Texas și a intrat în vorbă cu două persoane pe care le servea. Printre altele, a menționat că ea merge pe jos, în total, 14 mile, adică 22 de kilometri.

Adriana Edwards face eforturi uriașe pentru a lucra și a se întreține. Tânăra muncește pentru a se întreține, dar merge și la colegiu și își dorește foarte mult să își ia diploma.

fara descriere

Supriza pe care a primit-o de la clienți

Chelenrița Adriana Edwards a avut parte de o zi cu totul și cu totul specială atunci când clienții ei i-=au făcut un cadou nemaipomenit. Ei s-au întors la restaurant după ce le-a povestit cât trebuie să meargă zilnic pe jos și i-au dăruit o mașină din 2011.

Citeste si: Amicii fiului Ilenei Ciuculete spun că Cornel Galeş a plătit cu moartea pentru că s-a judecat cu Cristi şi Mugurel Sfetcu: „Dumnezeu nu doarme! L-a executat Cel de Sus!”

Citeste si: Serialul de comedie „Moldovenii”, vizionat de peste un milion de fani! Kanal D, in topul televiziunilor din Romania, cu episodul difuzat sambata seara

Citeste si: ȘOC TOTAL! Galeș nu era, de fapt, el la volan?!!! Tot mai multe suspiciuni în jurul morții lui! Ce s-a întâmplat, de fapt, în accident EXCLUSIV

„Știu că este abia Ziua Recunoștinței, dar vrem să-ți urăm Crăciun fericit”, i-au scris clienții pe un bilet pe care i l-au oferit. Singura dorință a clienților a fost ca Adriana să ajute și ea un om aflat în impas, atunci când va avea ocazia să o facă.

„A doua zi m-am trezit și m-am uitat pe geam ca să mă asigur cp era devărat și că nu visasem”, a povestit Adriana Edwards, conform CBS DFW. 

 

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate