O clarvăzătoare celebră a prezis pandemia CORONAVIRUS! Cine este şi ce a declarat despre virusul uciagaş

În urmă cu 12 ani o calrvăzătoare celebră din America a descris cu lux de amănunte că în anul 2020 întreg Globul va fi devastat de o boală al cărei leac nu se va şti.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere


In articol:

Cunoscuta clarvăzătoare din America Sylvia Celeste Browne a prezis că în 2020 întreg Globul se va confrunta cu o pandemie contagioasă care va apărea din senin şi al cărei leac nu se va şti. Clarvăzătoarea controversată a murit în 2013, dar a lăsat în urma o carte în care se regăseşte un pasaj care descrie perfect ceea ce trăim astăzi. Cartea intitualată "End of the day - Sfârşitul lumii', a îngrozit întreaga lume cu premoniţiile sale sumbre. 

Citeste si: Un senator PNL și soția lui, testați pozitiv cu coronavirus. Toți liderii partidului se vor izola

Citeste si: Primele declaraţii ale unui bolnav de coronavirus. Ce simptome a avut şi ce sfaturi i-a dat medicii: "Nici nu au vrut să mă interneze"

fara descriere

"În jurul anului 2020, o boală severă asemănătoare cu pneumonia se va împrăştia pe tot Globul, atacând plămânii şi bronhiile şi rezistând la toate tratamentele cunoscute. La fel de uluitor ca apariţia în sine a bolii va fi faptul că va dispărea la fel de repede cum îşi va face apariţia, va recidiva după 10 ani, apoi va dispărea definitiv.", scrie Sylvia Celeste Browne în cartea sa. 

Citeste si: Medicii ginecologi : “Femeile insarcinate sunt mai vulnerabile la coronavirus”

fara descriere

Pasajul a atras atenţia internauţilor după ce Kim Kardashian a postat fragementul din carte pe contul ei de Twitter. Internauţii au fost şocaţi de mesajul clarvăzătoarei, mai ales că descrierea ei conicide perfect cu simptomele virusului COVID-19. 

Cine a fost clarvăzătoarea americancă Sylvia Celeste Browne 

Sylvia Celeste Browne a fost una dintre cele mai controversate clarvăzătoare fiind cunoscută mai ales pentru profeţiile pe care le făcea în privinţa unor copii care dispăruseră de acasă. Clarvăzătoarea a lucrat iniţial ca profesoară de engleză timp de 18 ani, apoi s-a retras pentru a se pregăti pentru activitatea de medium spiritist.

 "Copilul tău e mort"  sau "Copilul tău a fost vândut pentru sclavie în Japonia" sunt doar două dintre verdictele dure pe care Sylvia le-a dat unor părinţi disperaţi. 

De altfel, clarvăzătoarea mai susţinea că se poate întoarce cu secole în urmă, că putea vorbi cu morţi şi că poate rezolva cazuri de crimă. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate