O comandă de pizza i-a schimbat viața. Un bătrân a primit bacșiș 12.000 de dolari de la o familie cunoscută de pe TikTok

Un bătrân a avut parte de surpriza vieții lui! A primit bacșiș o sumă imensă!

Distribuie pe:

Autor: Cristina Cruceru

 O comandă de pizza i-a schimbat viața
O comandă de pizza i-a schimbat viața[Sursa foto: Facebook]


In articol:

 

Derlin Newey are 89 de ani și a realizat că nu poate trăi doar cu pensia modestă pe care o primea. Așa că, a pus osul la treabă și s-a angajat. Acesta livra pizza și mergea cu comenzile până la casele oamenilor. Nu se aștepta că viața i se va schimba în urma unei simple comenzi.

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

Comanda de pizza care i-a schimbat complet viața

Bătrânul, care livrează pizza, a primit un bacșiș în valoare de 12.000 de dolari de la o familie celebră pe TikTok, scrie CNN. Derlin lucrează 30 de ore pe săptămână pentru pizzeria Papa John's, iar familia Valdez se numără printre clienții săi fideli.

"Cum v-aș putea mulțumi vreodată pentru această generozitate? Nu mai știu ce să spun", a fost reacția lui Derlin Newey când familia Valdez i-a oferit bacșișul uriaș.

Mai exact, membrii familiei Valdez, faimoasă pe Tik Tok, în America, i-au oferit bătrânului un plic care conținea un cec în valoare de 12.000 de dolari. Totodată, bătrânul a apărut în multe dintre filmulețele familiei Valdez urcate pe TikTok. Mulți dintre urmăritorii tineri de pe TikTok, care l-au văzut pe bătrân muncind la o vârstă înaintată, s-au interesat de situația materială a acestuia. Foarte multe persoane publice de peste ocean, cunoscute pe aplicația fenomen Tik Tok, și-au rugat fanii să facă donații pentru a-l ajuta pe Derlin. Bătrânul, nu avea habar de celebra aplicație, însă a fost impresionat până la lacrimi. "Chiar nu știu ce să spun, în afară de un sincer mulțumesc".

Urmatorul articol
Citește și:

Motive pentru care să pășești într-un anticariat de cărți

Maria Păuna, intitulată ”regina sprâncenelor”, acuzată dur de o cursantă! ”Urla la noi că..”

Horoscop. Cele mai incompatibile zodii! Vor avea o relație toxică. Nu pot fi fericite împreună

Rom Dictador - o bautura aparte pe care merita sa o incercati!

Checklist pentru botez: de la locatie la torturi botez perfecte pentru o petrecere reusita !

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies