O companie aeriană va opera un zbor charter pe ruta Miami – București

Copania aeriană turcă Turkish Airlines a cerut permisiunea pentru a opera un zbor pe ruta Miami-București.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.


In articol:

Copania aeriană turcă Turkish Airlines a cerut permisiunea pentru a opera un zbor pe ruta Miami-București, informează Boarding Pas

Citeste si: Se încheie la noapte starea de urgență? Ce pregătesc politicienii

Citeste si: Adelina Pestrițu s-a mutat în casă nouă! Primele imagini din superba locuință - evz.ro

Care este motivul zborului 

Compania turcă, membră a Star Alliance, a solicitat Departamentului pentru Transporturi al SUA (DoT) permisiunea de a opera un zbor charter din Miami spre București. Acest zbor va fi operat de Turkish Airlines pentru Royal Caribbean Cruises cu scopul de a aduce în țară personalul de naționalitate română care lucrează pe vasele de croazieră ale acestei companii. În aceeași aplicație, Turkish Airlines mai solicită permisiunea de a opera zboruri din Miami și spre Kiev, Jakarta și Mauritius, câte unul pe fiecare rută.
Data în care acest zbor va fi efectuat nu este cunoscută în acest moment. De asemenea, modelul de avion cu care acesta va fi operat dar și orarul zborului spre București nu sunt specificate în documentele disponibile pe siteul autorităților americane. În urmă cu o lună un Boeing 747-400 Kalitta Air a operat un zbor similar pe ruta Oakland – Birmingham – Kiev – București.

Citeste si: Donald Trump, decizie radicală împotriva Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii: „A eşuat în misiunea sa de bază şi trebuie trasă la răspundere”

Citeste si: Vom putea călători în afara granițelor? Anunțul lui Raed Arafat

Urmatorul articol
Citește și:

Mesaj de la Biroului Român de Audit Transmedia: „Ne găsim într-o perioadă provocatoare pentru business-urile din România”

Va lipsi mielul de pe masa de Paște? Ce spun autoritățile despre carnea care se consumă cel mai mult în perioada Sărbătorilor de Paște

Anunțul pe care nimeni nu l-a băgat în seamă! Ambasada Chinei la București: ”Avem două vaccinuri anti-COVID-19 pe care le testăm pe oameni”

“Persoanele peste 65 de ani care au teren în afara orașului pe care îl lucrează pentru consumul propriu se pot deplasa până acolo?” Ce au răspuns autoritățile!

Primele incidente la alegerile locale 2020. Președintele unei secții de votare a fost demis

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies