O companie aeriană va opera un zbor charter pe ruta Miami – București

Copania aeriană turcă Turkish Airlines a cerut permisiunea pentru a opera un zbor pe ruta Miami-București.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere


In articol:

Copania aeriană turcă Turkish Airlines a cerut permisiunea pentru a opera un zbor pe ruta Miami-București, informează Boarding Pas

Citeste si: Se încheie la noapte starea de urgență? Ce pregătesc politicienii

Care este motivul zborului 

Compania turcă, membră a Star Alliance, a solicitat Departamentului pentru Transporturi al SUA (DoT) permisiunea de a opera un zbor charter din Miami spre București. Acest zbor va fi operat de Turkish Airlines pentru Royal Caribbean Cruises cu scopul de a aduce în țară personalul de naționalitate română care lucrează pe vasele de croazieră ale acestei companii. În aceeași aplicație, Turkish Airlines mai solicită permisiunea de a opera zboruri din Miami și spre Kiev, Jakarta și Mauritius, câte unul pe fiecare rută.
Data în care acest zbor va fi efectuat nu este cunoscută în acest moment. De asemenea, modelul de avion cu care acesta va fi operat dar și orarul zborului spre București nu sunt specificate în documentele disponibile pe siteul autorităților americane. În urmă cu o lună un Boeing 747-400 Kalitta Air a operat un zbor similar pe ruta Oakland – Birmingham – Kiev – București.

Citeste si: Donald Trump, decizie radicală împotriva Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii: „A eşuat în misiunea sa de bază şi trebuie trasă la răspundere”

Citeste si: Vom putea călători în afara granițelor? Anunțul lui Raed Arafat

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate