O companie chineza este interesata de preluarea Oltchim!

Ministerul Economiei a primit o oferta din partea unei companii chineze interesate de preluarea Oltchim, dar deocamdata s-a cerut prelungirea termenului de ofertare, a declarat, luni, Mihai Tudose, ministrul propus pentru portofoliul Economiei, Comertului si Turismului.

Distribuie pe:

Autor: C.I.P

"La Ministerul Economiei exista o oferta din partea unei companii chineze interesata de preluarea Oltchim. Deocamdata s-a cerut prelungirea termenului de ofertare. Exista o parte foarte buna ca Oltchim a intrat pe profit operational. Sunt datorii de 700 de milioane de lei, ceea ce este o suma, dar vrem sa transformam aceste datorii in actiuni, sa facem conversia, iar pe baza acestui lucru, fara datorii, ea sa fie bancabila si impreuna cu un investitor vom putea sa rezolvam aceasta situatie", a spus Mihai Tudose, intrebat despre interesul companiilor chineze pentru Oltchim, la audierile in comisiile reunite de specialitate din Parlament.

Acesta a afirmat ca nu crede va avea opozitie din partea Comisiei Europene in ceea ce priveste conversia datoriilor in actiuni.

Citeste si: Bianca Drăgușanu, devastată! A luat sau nu coronavirus? „Mă ustură gâtul...” - evz.ro


Citește și:

Cea de-a opta ediție Romanian Design Week, cel mai mare eveniment care promovează designul, arhitectura și inovația

Alexandru Cumpănașu a făcut publice declarațiile lui Gheorghe Dincă din instanță. Incredibil cum și-a schimbat, din nou, alibiul

Incendiu cumplit la Băilești: mătușa unor copii striga după ajutor din spatele unui geam înshis

Virgil Musta, noi declarații despre respectarea regulilor la secția de votare! Cum vom vota fără să ne infectăm cu COVID-19?

Sonia, mama din Cluj care și-a omorât în bătaie copilul de 9 ani, a primit sentința! Câți ani va rămâne după gratii, după ce și-a ucis copilul de față cu fratele lui

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies