O cunoscută prezentatoare TV a recunoscut: „Nu îmi este ruşine să spun că sunt prostituată”

O prezentatoare tv a recunoscut că lucrează ca prostituată.

Distribuie pe:

Autor: M. B.

fara descriere
 
Senada Nurkic este o prezentatoare de televiziune care a fost concediată în momentul în care s-a aflat că practica prostituţia. Ea era gazda show-ului The Mighty Program, difuzat pe canalul Pink din Bosnia şi Herţegovina. Un purtător de cuvânt al canalului tv a confirmat faptul că tânăra a fost dată afară după ce s-a aflat despre cel de-al doilea loc de muncă al ei, deşi emisiunea avea un rating foarte bun iar ea era extrem de populară. 
 
"Prostituţia este un loc de muncă la fel ca oricare altul. Nu îmi este ruşine să spun, nu văd nimic în neregulă. Membrii familiei mele, inclusiv mama Enesa mă sprijină în decizia mea de a lucra ca prostituată. Trebuie să îmi vând corpul, în scopul de a supravieţui şi pentru a ajuta familia cu bani. Nu văd nimic greşit în a face asta", a declarat ea, conform The Sun. 
 
fara descriere
 
Senada a spus că nu se teme că ar putea ajunge la închisoare pentru că practică prostituţia, meserie încă ilegală în Serba şi Bosnia. „Nu mi-e frică de puşcărie. Cei care vor să mă vadă la închisoare sunt cei care îmi plătesc facturile. Am un iubit care e politician, iar el se va asigura că nu intru la puşcărie”, a declarat ea. 
Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate