O dată-n viaţă, Vaya con Dios intră-n hora românească!

Prima ediţie O dată-n viaţă din acest sezon marchează o premieră: o vedetă internaţională acceptă provocarea Iulianei Tudor.

Distribuie pe:

fara descriereIuliana Tudor începe în forţă noul sezon al emisiunii pe care o prezintă la TVR 1 de şapte ani încoace. Convinsă că folclorul românesc poate trece de barierele limbii, că dansurile noastre tradiţionale pot încinge călcâiele oricărui iubitor de muzică, vedeta TVR a invitat, pentru ediţia ce deschide sezonul de toamnă O dată-n viaţă, o trupă de talie mondială, Vaya con Dios. Emisiunea poate fi urmărită vineri seară, de la ora 21.00, la TVR 1 şi online, pe TVR+, unde pot fi vizionate, de altfel, toate ediţiile anterioare ale celui mai popular show al Televiziunii Române.

Telespectatorii vor avea ocazia, pe 3 octombrie, de a o vedea pe frumoasa solistă belgiană Dani Klein jucând şi simţind româneşte, pe ritmurile muzicii noastre populare, dar şi cântând live unul dintre şlagărele propriului repertoriu, pe scena O dată-n viaţă, acompaniată de inconfundabila Orchestră a Lăutarilor din Chişinău, condusă de maestrul Nicolae Botgros.

"Aştept ediţia de lansare a sezonului 14 ca şi când ar fi prima emisie! Cu emoţii, dar şi cu satisfacţia de a marca o altă premieră pentru noi, iar pentru telespectatori - o întâlnire specială. Sunt fericită că am reuşit să aduc în platoul O dată-n viaţă un artist valoros al planetei, Vaya con Dios! Este muzica adolescenţei mele, ştiam aproape toate textele lor, iar vocea lui Dani Klein este, indiscutabil, unică. Personal, e un vis împlinit! Pentru O dată-n viaţă – încă o premieră. Iar pentru publicul nostru, un show ce nu trebuie ratat, vineri, 3 octombrie, de la ora 21.00, la TVR 1",
este pariul Iulianei Tudor, înainte de prima ediţie.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate