O duminică de vacanță s-a transformat în tragedie! Un român a murit înecat în Marea Adriatică!

O duminică ce ar fi trebuit să fie o zi de vacanță relaxantă s-a transformat în tragedie. Un român, originar din Rep. Moldova, în vârstă de 49 de ani, a murit înecat la Jesolo, un oraș situat pe coasta italiană a Mării Adriatice în regiunea Veneto, la aproximativ 16 km nord-est de Veneția.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere

Victima, Grigore Ciobu, venise la mare împreună cu logodnica și un grup de amici. Locuia de mai bine de 15 ani în Italia, împreună cu fiica sa, Liliana.

Din primele investigații rezultă că incidentul s-a petrecut în timp ce a izbucnit o ploaie foarte puternică, urmată de furtună. Grupul de prieteni din care făcea parte și Grigore Ciobu, a ieșit din apa mării în momentul când au observat că vremea devine nefavorabilă. Ajunși la malul mării au observat dispariția lui Grigore, dar au crezut că s-a pierdut de grup, scrie gazetaromaneasca.com.

Ulterior, când au înțeles că s-a întâmplat ceva cu el, au anunțat salvamarii și forțele de ordine. Abia după-amiază, după ore de căutări, când își pierduseră speranța să-l mai găsească în viață, a fost descoperit cadavrul bărbatului.

S-a dispus autopsia bărbatului iar poliția a demarat o anchetă, pentru a înțelege dinamica tragicului accident.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate