O elevă a luat nota 10 la lucrare, deși a dat foaia goală. Ce a descoperit profesorul

O elevă de 19 ani din Japonia a reușit să-și uimească profesorul și să ia notă maximă.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

O elevă de 19 ani din Japonia a luat nota maximă la o lucrare, deși părea că nu a scris nimic pe foaie. Fata era pasionată de istoria artelor marțiale și a scris un eseu cu cerneală invizibilă.

Eleva de 19 ani a folosit o tehnică a artelor marțiale denumită „aburidashi”, relatează BBC. Abia după ce profesorul a încălzit lucrarea fetei deasupra aragazului a putut vedea ce a scris ea.

„E ceva ce am învățat dintr-o carte când eram mică. Am sperat ca nimeni să nu vină cu aceeași idee”, a povestit studenta pentru BBC.

Citeste si: Giani Kiriţă a făcut un gest emoţionant în memoria colegului decedat acum 19 ani! Vezi cum l-a omagiat pe Cătălin Hîldan!

Citeste si: Gigi Becali, pierderi uriașe la clinica în care tratează cancerul cu gheață! Datorii de zeci de milioane după doar un an de funcționare

Citeste si: Nicuşor Iordan este distrus de fanii lui Aurelian Preda, revoltaţi după mărturiile fiicei acestuia: „Se răsuceşte în mormânt că a avut încredere într-un călău!”

Eleva din Japonia era sigură că va lua notă mare

„După ce profesorul nostru ne-a spus la oră că o să ne dea o notă mare pentru creativitate, am decis să-mi fac eseul diferit față de restul colegilor. M-am gândit ceva timp și mi-a venit ideea asta. Am fost sigură că profesorul îmi va aprecia măcar eforturile, așa că nu mi-a fost frică că aș putea lua o notă mică, deși conținutul eseului nu era prea interesant”, a mai spus Eimi Haga.

„Am avut multe lucrări scrise în anumite coduri, dar nu am văzut niciodată unul în aburidashi. Nu am ezitat să-i dau fetei nota maximă”, a spus profesorul tinerei.

 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate