WOW

O eleva de 16 ani din Olt s-a spanzurat! Ce au gasit langa cadavrul minorei e cutremurator

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


O eleva de 16 ani din Olt s-a spanzurat! Ce au gasit langa cadavrul minorei e cutremurator

O fata in varsta de 16 ani din Teslui, eleva a Liceului cu Program Sportiv Slatina, a fost gasita fara viata in dimineata zilei de sambata.
Fata s-a spanzurat de grinda unei anexe gospodaresti, acolo unde locuia cu bunica ei.
In apropierea cadavrului s-a gasit si un bilet de adio, in care fata isi explica gestul.


"În dimineaţa acestei zile, ora 7.00, un bărbat din comuna Teslui a sesizat faptul că vecina sa, o minoră în vârstă de 16 ani este spânzurată de grinda unei anexe gospodăreşti. În proximitatea cadavrului a fost găsit un bilet de adio în care îşi explică gestul. Nu sunt suspiciuni de omor”, a declarat Grigorescu, citat de realitatea.net.Potrivit ultimelor informatii, minora ar fi recurs la gestul extrem ca urmare a dezamagirilor in dragoste. Se pare ca fata se indragostise de un baiat, iar acesta plecase la munca in Spania.

"Rămas bun suflet drag..ai plecat si ne-ai lăsat..Mereu ai fost o fată puternică care nu renunţa niciodată….ai fost perfectă..frumoasă, inteligentă, curajoasă…Te-ai dus prea devreme. Nu te voi uita niciodată”, „Dumnezeu sa te odihnească în pace, suflet drag!”, i-au scris prietenii pe Facebook.

Scandal uriaş! Gabriela Firea a dat-o în judecată pe Denise Rifai! Vor ieşi scântei la tribunal! EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Tatăl lui Ionuţ Anghel, afirmaţie şocantă după ce a fost lăsat fără bani de fostul avocat! ”Oare îi mai pasă cuiva de mine?”icon photo

Stiri

Tatăl lui Ionuţ Anghel, afirmaţie şocantă după ce a fost lăsat fără bani de fostul avocat! ”Oare îi mai pasă cuiva de mine?”

Tatăl lui Ionuţ, băiatului ucis de câini în 2013, află săptămâna viitoare dacă îşi va recupera banii de la avocatul Bogdan Bărbuceanu.

Titlu secțiune