WOW

O eleva de 16 ani din Olt s-a spanzurat! Ce au gasit langa cadavrul minorei e cutremurator

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


O eleva de 16 ani din Olt s-a spanzurat! Ce au gasit langa cadavrul minorei e cutremurator

O fata in varsta de 16 ani din Teslui, eleva a Liceului cu Program Sportiv Slatina, a fost gasita fara viata in dimineata zilei de sambata.
Fata s-a spanzurat de grinda unei anexe gospodaresti, acolo unde locuia cu bunica ei.
In apropierea cadavrului s-a gasit si un bilet de adio, in care fata isi explica gestul.


"În dimineaţa acestei zile, ora 7.00, un bărbat din comuna Teslui a sesizat faptul că vecina sa, o minoră în vârstă de 16 ani este spânzurată de grinda unei anexe gospodăreşti. În proximitatea cadavrului a fost găsit un bilet de adio în care îşi explică gestul. Nu sunt suspiciuni de omor”, a declarat Grigorescu, citat de realitatea.net.Potrivit ultimelor informatii, minora ar fi recurs la gestul extrem ca urmare a dezamagirilor in dragoste. Se pare ca fata se indragostise de un baiat, iar acesta plecase la munca in Spania.

"Rămas bun suflet drag..ai plecat si ne-ai lăsat..Mereu ai fost o fată puternică care nu renunţa niciodată….ai fost perfectă..frumoasă, inteligentă, curajoasă…Te-ai dus prea devreme. Nu te voi uita niciodată”, „Dumnezeu sa te odihnească în pace, suflet drag!”, i-au scris prietenii pe Facebook.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Corina Caragea, inainte de fi prezentatoare tv, a fost vedeta intr-un videoclip! A filmat in costum de baie! Cat de sexy era!icon photo

Vedete

Corina Caragea, inainte de fi prezentatoare tv, a fost vedeta intr-un videoclip! A filmat in costum de baie! Cat de sexy era!

In 2003, inainte de a ajunge prezentatoare tv, Corina Caragea a fost vedeta intr-un videoclip.

Titlu secțiune