Stiri

O eleva din Cluj a intarziat la scoala, la prima ora! Imediat i-a scris primarului- Conversatia lor a devenit virala!

O adolescenta din Cluj a intarziat la scoala si a decis sa ii scrie primarului, ca sa se planga si sa ii ceara ajutorul. Ce a urmat a devenit viral!

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: R.L.


O eleva din Cluj a intarziat la scoala, la prima ora! Imediat i-a scris primarului- Conversatia lor a devenit virala!icon photo
Dora Maris locuieste in Floresti, dar invata la Liceul "Onisifor Ghibu" din Cluj-Napoca. Miercuri dimineata ea a intarziat la scoala din cauza traficului infernal. I-a scris primarului Horia Sulea.

"Am pornit spre scoala cu autobuzul de 06:55 si la 08:49 am intrat pe poarta scolii. Asta inseamna ca voi avea o absenta la prima ora, pentru care va fi nevoie de motivare. Ma puteti ajuta cu una?", a scris Dora.

 


Primarul i-a raspuns cu un emoticon, o fata care zambeste. Iar Dora a insistat: "Chiar v-as fi recunoscatoare. Pot sa o ridic de la Primarie in orice dupa-masa. Cu o motivare de la domnul primar sunt sigura ca nu m-ar lua in serios profesorii". Conversatia a continuat: "Bineinteles. Sunt absolut convins si eu. Doar ca noi eliberam motivari doar pentru cei din Floresti si nu si pentru cei cu scoala in Sibiu. Incercati la domnul Neag... sau Klaus Iohannis... ori Alin Tise", a scris Horia Sulea. Dora i-a spus ca a facut drumul spre scoala intr-o ora si 25 de minute, "Perfect", a scris primarul, sustine monitorulcj.ro.

 


„Incidentul din dimineaţa asta nu este primul, am mai păţit-o o dată, într-o vineri, dar ca să fim sinceri, nu se întâmplă în fiecare zi. Crezând că a fost doar un incident izolat, l-am trecut cu vederea. Însă astăzi, când am văzut că povestea se repetă şi am pierdut o oră de şcoală în trafic, m-am gândit că persoana în măsură să motiveze absenţa ar fi chiar primarul comunei. Deşi probabil mesajul meu a fost interpretat greşit, având în vedere răspunsul ironic al primarului, intenţia mea a fost doar să justific şcolii motivul absenţei mele”, a precizat Dora Maris pentru monitorulcj.ro. 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune