O elevă din Iași de doar 16 ani a fost violată de iubitul de pe Facebook și de amicul lui!

O elevă din Iași a trecut printr-o traumă îngrozitoare. S-a întâlnit cu un tânăr cunoscut pe Facebook și cu prietenul lui și a fost violată.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Maria, o elevă de doar 16 ani, a fost violată de doi tineri de 23 și 24 de ani. Grozăvia s-a întâmplat în județul Iași, iar Bogdan Coţovanu şi Matei Vatamanu nu și-au recunoscut vinovăția. Cu toate acestea, magistrații i-au găsit vinovați și i-au condamnat pe cei doi amici la 7 ani 6 luni, respectiv 7 ani de închisoare.

Maria îl cunoscuse pe Bogdan Coţovanu pe Facebook și nu se văzuseră niciodată. În seara de 36 august 2018, ea s-a întâlnit că el ți cu prietenul lui, Matei Vatamanu. Au mers împreună la casa unui amic de-ai băieților. Acolo i-au propus adolescnetei să întrețină relații intime, iar ea a refuzat. Acest lucru nu i-a descurajat pe băieții care au amenințat-o pe tânără pentru a ceda, relatează Cancan.

Citeste si: Cazul Sorina! Premierul Mihai Răzvan Ungureanu a legalizat adopțiile internaționale! Actualul șef SIE a condus guvernul doar 3 luni

Citeste si: Cum arată un fotomodel celebru după ce a născut! Imaginile cu Roxana Diță în costum de baie sunt DEMENȚIALE

Citeste si: Cazul Sorina! Andreea Esca, pe site-ul unei fundații care promovează adopțiile din România! Cât ”costă” un copil și unde ajung banii?

Legiștii și psihologii au confirmat că eleva a fost violată

Deși cei doi condamnați au negat vehement că ar fi violat-o pe Maria și au spus că fata a fost de acord cu tot ce s-a întâmplat, cercetările au arătat altceva.

„Întrucât persoana vătămată era virgină şi i-a spus inculpatului că nu vrea să întreţină raporturi sexuale cu acesta, inculpatul Coţovanu Vasile Bogdan a constrâns-o moral pe aceasta la întreţinerea unui act sexual anal“, au arătat anchetatorii, conform sursei mai sus citate.

Pe lângă condamnarea la închisoare, cei doi infractori au mai primit o lovitură. Ei sunt obligați să-i dea Mariei suma de 40.000 de lei reprezentând daune morale.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate