O experiență sexuală de neuitat i-a adus în pragul despărțirii. Ce a aflat o femeie despre soțul ei: "Nu fusese prima oară când făcea asta"

Un adevăr teribil aflat de o soție a făcut-o să se gândească serios daca mai poate avea încredere în omul cu care s-a căsătorit.

Distribuie pe:

O experiență sexuală de neuitat i-a adus în pragul despărțirii. Ce a aflat o femeie despre soțul ei:

Femeia nu a dorit să își dezvăluie identitatea, dar și-a prezentat povestea pe un forum dedicat persoanelor cu probleme în cuplu.

Totul a pornit de la o propunere a bărbatului, menită să reaprindă flacăra pasiunii între cei doi soți. Bărbatul, plictisit de monitonia din dormitor, i-a propus soției sale să încerce ceva nou.

„Inițial, nu am fost de acord. Dar, până la urmă, de dragul lui, am acceptat să facem amor cu un alt cuplu, în același timp. Îmi garantase că nici el nu mai încercase niciodată așa ceva, dar că era o fantezie veche de-a sa”, și-a început femeia povestea.

După câteva căutări, au găsit un cuplu dezinhibat care a fost de acord să împartă patul cu ei.

Cei patru s-au întâlnit la cină, au glumit, au consumat alcool și au pornit spre aventura erotică.

„A fost o experiență incredibilă. Nu mă așteptam să îmi placă așa mult. După ce s-a terminat totul, soțul meu părea alt om, era aproape obsedat de mine, ar fi făcut orice să mă vadă fericită”, a continuat femeia.

Citeste si: I-au trimis peste 700 de mesaje de amenințare unei fetițe de 13 ani. Făptașii au fost găsiți și pedepsiți

Citeste si: Crimă oribilă în Bacău. Un minor și-a ucis tatăl și l-a îngropat în curte. Motivul este șocant

Citeste si: Primul posibil caz de coronavirus din România. Un bărbat a fost internat de urgență în spital

Ce a descoperit femeia după aventura unică

Chiar când credea că un nou capitol al relației ei a început, a aflat ceva tulburător. Soția a găsit în dulapul bărbatului un telefon vechi.

„Nu știu ce m-a împins să îl pun la încărcat și să-l deschid, să văd ce e în el. Când am intrat în galeria foto, am crezut că leșin. Eram sigură că nu fusese prima oară când făcea asta, părea deja expert în astfel de lucruri!”, a mai mărturisit soția bărbatului.

Printre mai multe poze vechi, femeia a găsit și mai multe imagini indecente cu soțul ei. Bărbatul imortalizase momente din timpul unor partide de sex cu fosta soție și un alt cuplu, semn că nu fusese pentru prima dată când a avut parte de o asemenea experiență.

Soția păcălită a mărturisit că nici nu își mai poate privi partenerul în ochi. Acum se întreabă ce ar trebui să facă în continuare: să îl părărească pe soțul ei sau să dea uitării minciuna la care a fost supusă?

 

 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate