O familie a trăit un adevărat șoc! La patru luni după ce fusese înmormântat, bărbatul și-a făcut apariția într-un cimitir!

Un eveniment straniu a avut loc în Egipt! Familia unui decedat a avut parte de un șoc!

Distribuie pe:

Autor: C.C.


In articol:

O familie a trăit un adevărat șoc! La patru luni după ce fusese înmormântat, bărbatul  și-a făcut apariția într-un cimitir!

O familie din Egipt a trăit spaima vieții lor, după ce ruda de 40 de ani, pe care o înmormântaseră era de fapt în viață. Bărbatul fusese îngropat în urmă cu patru luni, însă și-a făcut apariția într-un cimitir și era pe cât se poate de viu. Totodată, acesta suferea de o boală mintală. Familia acestuia s-a întrebat pe cine au înmormântat atunci, dacă ruda lor este vie, în carne și oase.

Citeste si: Lecție de turism pentru România. Mesajul Greciei destinat românilor

Citeste si: Doliu şi pierdere grea în PSD! A fost răpus de Covid-19 la doar 56 de ani - evz.ro

Citeste si: Klaus Iohannis poate ajunge în izolare la domiciliu! Angajat Ford, depistat pozitiv cu coronavirus la o zi după vizita președintelui!

Citeste si: Mel Gibson a fost internat în spital cu COVID-19, în aprilie

Poveste parcă desprinsă dintr-un film de groază

Omul a reapărut viu, deși funeraliile lui avuseseră loc în urmă cu patru luni. Înmormântarea a avut loc în martie 2020, dar din câte se pare corpul din sicriu nu era al lui. Mohammed el-Gammal a fost găsit în iulie, în cimitirul unei localități de la periferia capitalei Cairo. Acesta a fost dus imediat la postul de poliție cel mai apropiat. Se pare că nu este prima dată când bărbatul dispărea de acasă. Fost profesor, acesta se îmbolnăvise și suferea de o maladie psihică. Bărbatul a dispărut în ianuarie, iar familia l-a căutat o perioadă lungă, însă fără vreun rezultat.

O familie a trăit un adevărat șoc! La patru luni după ce fusese înmormântat, bărbatul  și-a făcut apariția într-un cimitir!

Într-o zi familia a primit un telefon de la morgă, acolo unde se afla un cadavru neidentificat. Familia a crezut că e vorba despre Mohammed, însă una din surorile lui a avut îndoieli. Potrivit presei străine, se pare că familia bărbatului n-a primit niciodată testul ADN și tocmai din acest motiv l-au îngropat, crezând că este vorba de ruda lor dispărută.Funeraliile au avut loc pe 21 martie, însă familia lui Mohammed nu știe pe cine au înmormântat.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Mesaj cu dedicație în pușcărie. Nașu, umilit chiar de fin!

GEST ȘOCANT! O vedetă se ascunde într-un buncăr. Soția declară că are probleme mintale. Iată despre cine este vorba și ce se petrece, de fapt

Cristina Pucean a ajuns pe mâna medicilor! Ce se întâmplă în aceste momente cu cea mai sexy dansatoare de manele?

Lecție de turism pentru România. Mesajul Greciei destinat românilor

A murit judecătoarea Curţii Supreme a SUA. Ruth Bader Ginsburg a pierdut lupta cu cancerul la vârsta de 87 de ani

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies