O familie de români, implicată într-un accident cumplit în Austria! O femeie a murit, iar fata și soțul ei sunt în comă

Un grav accident a avut loc vineri în Austria, la graniţa cu Germania, în autoturism se afla o familie din România. Femeia şi-a pierdut viaţa, iar fetiţa de 13 ani şi tatăl acesteia au ajuns la spital în comă, fiind transportaţi cu elicopterul.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere

Accidentul a avut loc vineri, în oraşul Strass im Zillertal, în apropiere de graniţa cu Germania. Un român de 44 de ani la volanul unui BMW a intrat pe contrasens şi s-a ciocnit frontal cu un autoturism condus de o femeie de 36 de ani din Zillertal, după cum notează Observator.tv.

În BMW mai erau soţia românului, 38 de ani, o altă femeie, româncă 39 de ani, şi doi copii, o fetiţă de 13 ani şi un băieţel de 8 ani, fiica şi fiul şoferului. Românca de 38 de ani a fost resuscitată la locul impactului, dar a murit ulterior la spital.

Şoferul şi fiica lui de 13 ani au fost preluaţi de elicopter şi duşi în comă la Innsbruck, iar soţia lui a ajuns la spital cu răni grave. Singurul care a scăpat fără să fie rănit este băieţelul de 8 ani. Şoferiţa celeilate maşini se află de asemenea la spital, cu răni grave.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate