O familie din Arad a castigat in instanta 8.700 de hectare de pamant, suprafata unui sat intreg! Au mers cu buldozerele sa darame casele localnicilor!

O familie din Arad a reusit sa castige in instanta dreptul de proprietate pe 8.700 de hectare de pamant in jurul localitatii Nadas.

Distribuie pe:

Autor: C.I.P

fara descriereAceasta suprafata reprezinta toate terenurile din localitate, ceea ce i-a facut pe localnici sa se infurie. Oamneii sunt mostenitorii unui fost grof din zona si au obtinut sentinta de a intra in posesia terenurilor inca din 2007. Totusi, pana acum ei nu au pus-o in aplicare, iar astazi au mers acolo sa isi revendice terenurile.

Ei vor toate pamanturile pe care satenii au case, inclusiv pe cel pe care se afla biserica din localitate. Noii proprietari au venit cu un executor judecatoresc si cu buldozere pentru a darama casele celor din sat.

Localnicii au protestat si numai interventia jandarmilor a calamat lucrurile. Pentru un moment, buldozerele s-au retras, iar oamenii au ramas in casele lor. Pana cand, nu stim, dar in cel mai scurt timp se pot vedea din nou cu executorii la poarta.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate