O familie din Călărași a recurs la un gest necugetat! Un bărbat, soția și mama sa s-au aruncat în apele brațului Borcea

Rămași fără locuință, cei trei au recurs la un gestul șocant. Autoritățile au intervenit de urgență, dar nu le-au mai putut salva pe cele două femei.

Autor: Madalina Kovacs

In articol:

Un bărbat, soția, dar și mama lui au decis să-și pună capăt zilelor și s-au aruncat vineri, 7 ianuarie, în râul Borcea. Motivul care i-a împins la un astfel de gest necugatat a fost legat de faptul că nu aveau locuință și trăiau pe străzi.

Pentru că se săturaseră de traiul greu, au ales moartea ca unică soluție de scăpare. Autoritățile au intervenit de urgență și au încercat să-i salveze pe cei trei.

Din nefericire, pentru cele două femei a fost mult prea târziu, însă pentru bărbat încă mai există speranță. Salvatorii l-au scos din apa rece cu hipotermie și l-au transferat de urgență la cel mai apropiat spital. El se zbate acum între viață și moarte! 

Ambulanță

Ambulanță

[Sursa foto: PixaBay]

Au ales moartea din cauză că nu mai aveau casă și trăiau pe stradă 

Conform unor surse locale, bărbatul, în vârstă de 55 de ani, soția de 47 de ani și mama acestuia, o bătrână în vârstă de 77 de ani, rămăseseră fără un acoperiș deasupra capului și traiau de pe o zi pe alta pe băncile din parcul din centrul oraşului.

Sătui de acest trai, au recurs la un gest șocant. Împreună au ales să meargă pe lumea celaltă și s-au aruncat în răul Borcea.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Citeste si: A ieșit la iveală motivul pentru care polițista din Brașov s-ar fi împușcat. Ce secret aflase despre soțul ei, cu care se căsătorise de doar trei luni. Nu a putut trece peste

Salvatorii i-au scos pe toți trei de apele înghețate. Femeile nu au mai putut fi resuscitate, întrucât se aflau în stop cardio-respirator, astfel că echipajul medical care a ntervenit la fața locului le-a declarat decesul. Totuși, bărbatul are o șansă la supraviețuire. Autoritățile l-au dus la Spitalul Județean Călărași cu hipotermie, iar cadrele medicale fac tot posibilul pentru a-l ține în viață. 

Citeste si: O mamă a doi copii din Vrancea și-a pus capăt zilelor, după ce a aflat că soțul o înșală. Ce-a putut să scrie în biletul de adio: "Ți-o fac și eu acum"

„Echipajele de intervenţie au ajuns rapid la faţa locului, au extras cele două femei aflate în stop cardio-respirator. Ele nu au putut fi resuscitate, fiind declarat decesul de către medicul de pe echipajul Serviciului de Ambulanţă Judeţean. Bărbatul a fost scos din apă, i s-a acordat primul ajutor şi a fost transportat la Unitatea de primiri urgenţe a Spitalului Judeţean, el fiind în stare de hipotermie”, a declarat pentru News.ro Ovidiu Tătăranu.   

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies