O familie traieste intr-un camion transformat in castel medieval! Imagini senzationale aici!

novalue

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereDaca te-ai intalni cu camionul lui Justin si Jola pe sosea, n-ai banui ca intre peretii lui se ascunde un adevarat castel si asta pentru ca a fost atat de ingenios proiectat incat atunci cand este inchis, camionul arata ca orice alta casa mica pe roti. Doar turnurile din spatele lui te pot pune pe ganduri.

Odata parcat, in cel mult 30 minute, camionul este transformat de catre tinerii sai proprietari intr-un castel in miniatura, dotat cu absolut toate cele necesare unui trai decent si confortabil.

Avand un stil de viata extrem de activ, Justin si Jola au refuzat ideea de a se stabili intr-un singur loc, chiar daca fiul lor Piko nu a implinit nici macar primul an de viata. Asa ca au decis sa-si investeasca toate economiile in constructia unei case pe roti in care sa poata trai asa cum le place si mai ales unde le place.

Pasionat de constructii si proiectare, Justin a venit cu ideea de a face mai mult decat o simpla casa pe roti, concepand proiectul unui castel compact, astfel incat fiul lor sa creasca intr-o locuinta de poveste, inconjurat de dragostea parintilor.

Castelul rabatabil, pentru ca asta au reusit sa faca cei doi tineri entuziasti, este o casa in toata regula, cu bucatarie, living, dormitor, baie si chiar balcon. Gratie dotarilor moderne, mica locuinta pe roti beneficiaza de... Citeste aici mai multe detalii!


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate