O fată de 13 ani din Timiș a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Larisa e de negăsit: "Suntem disperați"

Larisa Iacuș este o adolescentă de 13 ani care a dispărut de acasă

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere

O fată de 13 ani din Pădureni, Timiș, a dispărut de acasă. Larisa Iacuș a plecat și nu s-a mai întors, iar familia ei e în pragul disperării.

Rudele au povestit că fata a ieșit din casă și nu s-a mai întors, iar de atunci nimeni nu știe unde este. Larisa are 13 ani și toată lumea se teme de ce e mai rău.

O fată de 13 ani din Timiș a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Larisa e de negăsit: "Suntem disperați"

Larisa Iacuș are 13 ani, 50 de kilograme, constituție atletică, păr brunet până la nivelul umerilor și ochi căprui. În momentul în care a plecat de acasă, fata purta pantaloni de trening roz cu albă, bluză de trening gri, pantofi sport alb și avea un rucsac negru.

Citeste si: Mama copilului din Pecineaga dansează la discotecă la nici o lună de la moartea lui! Femeia a fost filmată în timpul distracției din week-end

Citeste si: Alertă în Botoșani! O fetiță de zece ani a plecat de la școală și nu a mai ajuns acasă

Citeste si: Misterul disparițiilor din Prahova! 8 persoane ”s-au evaporat” numai în ultima săptămână! O mamă și fiica ei sunt căutate după ce au plecat de acasă împreună

“Suntem disperați, nepoata noastră a dispărut aseară dintr-un sat mai sărac din zona Timișoarei mai exact Pădureni. Vă rog din suflet să ne ajutaţi poate o găsim pe nepoata noastră. Este vorba de o fată de 13 ani, Larisa Iacuş, care a plecat aseară de acasă din localitatea Pădureni şi de atunci nimeni nu mai ştie nimic de ea”, este mesajul transmis de mătușa Larisei jurnaliștilor de la Observator.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate