O femeie a avut parte de surpriza vietii sale! A comandat un iPad si i-au livrat 5! Vezi raspunsul naucitor pe care l-a primit cand a vrut sa le returneze!

De cele mai multe ori, primirea unui colet este insotita de emotii. Poate nu ai comandat ce trebuia, poate ti-au trimis altceva, poate nu ti-au trimis nimic.

Distribuie pe:

fara descriereCateodata poti avea parte si de o adevarata supriza, asa cum i s-a intamplat Alexei, o femeie din Marea Britanie care si-a comandat un iPad de pe site-ul Best Buy.

Femeia a comandat un iPad pentru iubitul sau, insa a primit un colet care continea cinci gadget-uri identice. Fiind corecta, Alexa i-a anuntat pe cei de la Best Buy ca au comis o greseala, desi din punct de vedere legal, iPad-urile erau ale ei.

Raspunsul pe care l-a primit a fost insa naucitor: "Draga Alexa, in primul rand, vreau sa stii ca , la varsta ta, asa ca iti multumim sincer.

In al doilea rand, noi, aici la Best Buy, realizam ca am facut o greseala insa, in spiritul sarbatorilor, te incurajam sa pastrezi iPad-urile pe care le-ai primit si sa le daruiesti oamenilor care au nevoie de ele - prieteni, familie, scoala sau poti sa le donezi
."

Lucrul cel mai ciudat este insa ca Alexa nu este singura care a primit cinci iPad-uri dupa ce a comandat unul singur. A mai existat inca un caz, iar Best Buy nu si-a dorit produsele inapoi. Sa fie vorba despre o strategie de marketing?


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate