O femeie a făcut accident în 1991. În acel moment, și-a apărat fiul, acoperindu-l cu trupul. A stat 27 de ani în comă, iar acum s-a trezit miraculos. Care a fost primul lucru pe care l-a spus

O femeie a stat 27 de ani în comă, în spital, în urma unui accident din 1991. Care au fost primele cuvinte pe care le-a zis, când s-a trezit.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

O femeie din Emiratele Arabe Unite și fiul ei au fost implicați într-un accident de mașină grav în anul 1991. Femeia, Munira Abdulla, care avea 32 de ani când a avut loc accidentul, și-a apărat băiatul cu orice preț. În ziua respectivă, ea îl luase pe băiețel de la școală. Se afla în mașină alături de cumnatul ei, care se afla la volan. În acel moment, un autobuz i-a lovit din plin.

Pe vremea aceea, băiatul avea patru ani. Femeia a fost rănită grav, având traume la creier, iar băiatul a scăpat cu câteva zgârieturi. Timp de 27 de ani, mama lui Omar a stat în comă, în spital. Toate acestea până anul trecut, când femeia s-a trezit brusc din comă.

„Nu am renunțat niciodată la ea pentru că am simțit mereu că într-o zi se va trezi” a declarat Omar.

„Am povestit asta pentru a le spune oamenilor să nu își piardă speranța pentru cei pe care îi iubesc. Să nu îi considere morți atât timp cât se află în această stare” a mai spus el, potrivit The National.

„Mama mea stătea cu mine pe bancheta din spate. Când a realizat că ne vom lovi de autobuz, m-a îmbrățișat ca să mă protejeze”, a mai spus Omar.

Citeste si: Panoul din Vaslui care face înconjurul internetului! Un bărbat este disperat că oamenii fac sex oral pe lacurile lui, iar prezervativele plutesc pe apă! ”Fetelor, dacă o au mică…”

Citeste si: O tânără de 25 de ani a fost ucisă de iubit, apoi sfârtecată și decorticată! Rămășițele ei au fost gătite. Motivul e terifiant

Citeste si: Horoscopul INDIAN al saptamanii 22- 28 aprilie 2019. Horoscopul karmei. Afla-ti zodia si mesajul in CELEBRUL horoscop INDIAN!

Ce a spus femeia când s-a trezit

Femeia a fost transferată în Germania în anul 2017, când încă se afla sub tratament. Ea a făcut operații pentru ajustarea oaselor și mușchilor. Omar și medicii au avut o ceartă în salonul mamei lui. Atunci, cel mai probabil din cauza zgomotelor, femeia s-a trezit brusc.

„A fost o neînțelegere în rezerva ei, și mi s-a părut că a fost cumva pusă în pericol. Aceasta cred că a fost cauza declanșatoare” a mai spus Omar.

„Apoi, trei zile mai târziu, m-am trezit auzind că cineva mă strigă. Era ea! Mă striga pe nume, parcă zburam de bucurie, ani de zile am visat la acest moment iar primul lucru pe care l-a spus când s-a trezit a fost numele meu”, și-a amintit cu emoție fiul ei.

Mai mult decât atât, femeia a avut noroc că s-a trezit din comă. În prezent, mama lui Omar se află în Abu Dhabi, unde face fizioterapie și ședințe de recuperare.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate