O femeie a sunat la 112 pentru că bărbatul nu-și făcea datoria de soț!

Inspectoratul General al Poliției Române a publicat cele mai neobișnuite apeluri la 112. O femeie a sunat la Poliție pentru că soțul nu-și făcea datoria.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Inspectoratul General al Poliției Române a publicat cele mai neobișnuite apeluri la 112 din anul 2018, cu ocazia zilei de 11 februarie, Ziua Europeană a Numărului Unic de Urgență 112.

O femeie a chemat Poliția pentru că soțul nu-și făcea datoria

"Bărbatul meu nu vrea să își facă datoria de soț. Credeți că mă puteți ajuta?", i-a spus femeia dispecerului.

La pândă sub remorcă

”Am 80 de ani și vă rog să facem împreună o pândă sub remorca din fața casei. Poate așa reușim să o prindem pe amanta soțului. Nu e mai tânără decât mine. Are 85 de ani, dar...”, a spus o femeie care a sunat la 112.

Un alt bărbat a sunat la 112 pentru că se grăbea. ”Am nevoie să mă deplasez urgent într-un loc. Știu că Poliția vine mai repede decât taxi-ul. Mă puteți ajuta, vă rog?”

De asemenea, o persoană din Bucureşti a apelat 112 de 21.000 de ori şi a fost amendat cu doar 500 de lei.

Nu sunaţi la 112 dacă nu aveţi o urgenţă

Deși par amuzante, apeluri la 112 în cazuri care nu reprezintă urgențe îi pun în pericol pe cei care chiar au nevoie de ajutor. "Oameni buni, Sunăm la 112 doar dacă suntem în pericol și avem nevoie de intervenția autorităților! Polițiști, pompieri, medici...", spune IGPR în privinţa utilizării numărului de urgenţă 112.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate