O femeie aflată în carantină în Vrancea a vrut să se sinucidă după o ceartă cu iubitul! A fost găsită cu brațul plin de sânge, înfășurat într-un prosop 

Probleme mari cu o femeie aflată în carantină în Vrancea în urmă cu puțină vreme

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriere


In articol:

Situații de neimaginat în carantină. Dacă mulți nu respectă regulile impuse de autorități și ies afară, crezând că păcălesc organele abilitate, există cazuri și mai grave, unele care pot duce la decese fulgerătoare. Așa s-a întâmplat, recent, în Vrancea, unde o femeie aflată într-o cameră de la etajul doi al centrului de carantină de la Colegiul Economic, a avut o tentativă de suicid

fara descriere
Femeia s-a tăiat, motiv pentru oamenii legii să o ducă la Spitalul Judeţean Vrancea - Secţia Psihiatrie. 

Surse autorizate susțin că femeia ar fi avut practic o discuție mai aprinsă cu partenerul de viață și...de acolo s-a ajuns la gesturi extreme. De altfel, în momentul în care a fost găsită, ea era tăiată la nivelul antebraţului stâng și se observau foarte clar urme de sânge pe un prosop înfăşurat în dreptul rănii.

Aceleași surse autorizate au menționat faptul că s-a solicitat venirea ambulanței, iar până atunci un om al legii aflat în dispozitivul de ordine şi siguranţă publică la centrul de carantină, s-a echipat corespunzător, a intrat în holul imobilului, a purtat discuţii cu persoana în cauză, apoi, s-a decis transportarea femeii la Spitalul Judeţean Vrancea - Secţia Psihiatrie.

Citeste si: EXCLUSIV AVANTAJE: Tratamentul profilactic pentru coronavirus recomandat pentru copii

Citeste si: Orban, despre măsura privind bugetarii: Nu este vorba despre tăierea salariilor

Citeste si: Decizie de ultim moment a Ministerului Educației. Este răspunsul pe care îl așteptau toți românii

fara descriere
O femeie aflată în carantină în Vrancea a vrut să se sinucidă! Oamenii legii au făcut cercetări și în camera ei

Mai mult decât atât, după ce o femeie aflată în carantină în Vrancea a vrut să se sinucidă, s-au făcut verificări
și în camera ei de la Colegiul Economic, unde, din fericire, nu s-a constatat că ar exista distrugeri. La faţa locului, au mai vebit imediat în sprijin, spun persoane prezente în zonă, echipaje din cadrul poliţiei municipiului Focşani,care, în continuare, fac cercetări cu privire la cele întâmplate, urmând a se lua, apoi, măsurile legale ce se impun.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate