O femeie cu COVID-19 a fost ținută într-un container în curtea spitalului! Pacienta nu a avut acces la medicamente și la hrană

O femeie cu COVID-19 a fost ținută într-un container în curtea spitalului, fără mâncare și fără apă.

O femeie cu COVID-19 a fost ținută într-un container în curtea spitalului! Pacienta nu avut acces la medicamente și la hrană
Autor: Adriana Cristiana

In articol:

O femeie cu COVID-19 a fost ținută într-un container în curtea spitalului, fără mâncare și fără apă. Patru medici sunt cercetați la momentul actual.

Pacientă cu COVID, ținută în curtea spitalului

O pacientă infectată cu virusul COVID-19 susține că a fost ținută într-un container, în curtea Spitalului Judeţean Giurgiu, în luna iunie.

Se pare că femeia ar fi fost ținută fără hrană și fără medicamente. La momentul actual, patru medici sunt puși sub urmărie penală. 

Citeste si: Accesul persoanelor în cinematografe, restaurante sau teatre s-ar putea face pe baza unui test COVID negativ: „ Suntem la stadiul de discuție”

Toată scena oribilă ar fi avut loc în perioada 18-19 iunie, atunci când femeia a mers la spital și era suspectă cu noul coronavirus. Atunci, medicii au băgat-o într-un container, fără să-i dea medicamente sau fără să aibă accesul la hrană. Pacienta a făcut plângere penală, iar procurorii au dechis o anchetă. Patru cadre medicale sunt acuzate de neglijență în serviciu și lipsire de libertate în mod ilegal. 

Citeste si: Florin Salam este distrus de durere! A murit Babi! Va pleca de urgență în SUA- bzi.ro

O femeie cu COVID-19 a fost ținută într-un container în curtea spitalului! Pacienta nu avut acces la medicamente și la hrană
 

Cu toate acestea, medicii și infirmierele susțin că femeia a primit toate îngrijirile necesare, ba chiar și hrană și apă. În continuare, aceștia adaugă că pacienții sunt ținuți în containerele au acces doar la apa de la robinet, dar se pare că ar fi potabilă. 

Directorul medical al Spitalului Județean Giurgiu neagă acuzațiile.

Citeste si: Previziunile sumbre ale medicilor în ceea ce privește evoluția cazurilor de COVID-19 după proteste: „Vom ajunge să stăm toată săptămâna în casă...”

"Eu îmi amintesc despre o pacientă la care s-au solicitat precizari din partea poliției legat de proceduri. a reclamat la un moment dat
În fiecare moment pacienții care au fost retinuți în UPU erau reținuți în conformitate cu legislația, ca și cei internați în secția de Boli Infecțioase. 
Probabil că pacientul era suspect de Covid, s-a recoltat testul, a avut rezultatul a doua zi și fiind negativ a solicitat externarea."

, a declarat Preda Amalia Camelia, director medical Spitalul Județean Giurgiu. 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Se prelungește carantina în Berceni, Otopeni şi Brăneşti! Numărul cazurilor de coronavirus este în continuare alarmant

Vești bune pentru timișoreni! Orașul va ieși din carantină începând de pe 1 aprilie. „Situaţia este în continuare serioasă”

Alexandru Rafila, despre valul al treilea al pandemiei: „Ar putea să țină o perioadă de circa șase săptămâni”

Luis Lazarus reacționează, după ce s-a spus că s-a infectat cu noul coronavirus: „Plătiți lumea să se vaccineze”

Veste uriașă pentru cei vaccinați cu Pfizer! E bomba momentului. Specialiștii au zis adevărul. Cât e de mare riscul

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita superă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

În Germania se anunță un cutremur politic. Uniunea Europeană va fi înlocuită cu o „Republică Federală Europeană”?

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies