O femeie de 21 de ani a născut un bebeluș cu două capete și trei mâini! Mămica e convinsă că plătește pentru păcatele comise: Dumnezeu ne-a pedepsit

O femeie de 21 de ani a avut un șoc imediat după ce a născut și și-a văzut bebelușul.

Distribuie pe:

Autor: R.L.


In articol:

Tânăra indiancă știa că are gemeni în burtică, dar a rămas fără cuvinte în momentul în care asistenta i-a pus în brațe bebelușul tocmai născut. Copilul are două picioare, o inimă, trei mâini și două capete.

Pentru ca șocul părinților să nu fie prea mare, cadrele medicale au decis să îi acopere un cap când i l-au pus pentru prima oară în brațe.

O femeie de 21 de ani a născut un bebeluș cu două capete și trei mâini! Mămica e convinsă că plătește pentru păcatele comise: Dumnezeu ne-a pedepsit

"A fost o avalanșă de emoții când asistentele mi-au pus copilul în brațe. Unul dintre capete era acoperit cu un prosop, așa că am crezut că este unul dintre gemeni. Când a dat la o parte prosopul, am văzut că primul nostru născut avea trei mâini și două capete", a declarat soțul proaspetei mămici.

Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

Citeste si: E însărcinată! Vestea anunțată în urmă cu puțin timp: "Am plâns"

Citeste si: De ce apar colicii la bebeluși și ce trebuie să facem?

Citeste si: Dumnezeule! Un bebeluș a murit după ce a băut lapte praf

Babita Ahiwar a născut la sfârșitul lunii noiembrie. Tânăra de 21 de ani din regiunea Madhya Pradesha a fost devastată atunci când a văzut cum arată copilașul ei. "Suntem șocați. Toată lumea rămâne fără cuvinte când ne vede copilul. Nu ne vine să credem că bebelușul nostru are două capete", a mai spus tatăl copilului.

Medicii au decis să țină sub supraveghere bebelușul cu două capete și trei mâini. Deocamdată nu se știe dacă va fi posibilă o operație de separare. "Ne doream un copil normal, sănătos, dar Dumnezeu a vrut să ne pedepsească în acest fel", a declarat soțul femeii.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate