O femeie de 35 de ani a fost ucisă cu 7 lovituri de cuțit chiar în ziua în care și-a ales rochia de mireasă. Wendy a fost înmormântată îmbrăcată în rochia visată

O femeie de 35 de ani din Washington urma să facă nuntă, dar a sfârșit înjunghiată mortal pe stradă de un individ fără adăpost.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G

fara descriere

Femeia de 35 de ani a fost înmormântată în rochia de mireasă pe care și-o alesese chiar în ziua în care a fost ucisă cu brutalitate de un om al străzii. 

Citeste si: Poveste tulburătoare: un bebeluș de 14 luni s-a trezit din comă și i-a zâmbit tatălui său: ”Este un miracol viu”

Citeste si: Doliu! A murit scriitorul Vladimir Bukovsky

Citeste si: Colectiv! Interviu cutremurător cu singurul supraviețuitor de la Spitalul Sf. Ioan. „Trebuie să te obișnuiești cu imaginea pe care o porți”

O femeie de 35 de ani a fost ucisă cu 7 lovituri de cuțit chiar în ziua în care și-a ales rochia de mireasă. Wendy a fost înmormântată în rochia de mireasă

Wendy a murit la șase luni după ce fusese cerută de soție, înjunghiată de șase ori în cap și gât și încă o dată în spate. Femeia făcea sport în timpul atacului, ea fiind o mare pasionată de jogging. După ce a fost atactă a avut puterea să intre într-un restaurant din apropiere, târându-se să ceară ajutor și să-i avertizeze pe oameni de pericolul care se afla afară. Oamenii au văzut că sângerează puternic și i-au sărit în ajutor, dar din păcate a murit la spital.
Iubitul ei a intrat în panică în momentul în care a văzut că femeia nu mai răspunde la telefon și s-a gândit să o caute prin intermediul unei aplicații de pe telefon. A alergat de urgență la locul indicat și a găsit-o pe viitoarea lui soție înjunghiată în stradă.

Viitoarea soție a fost înmormântată îmbrăcată cu rochia de mireasă pe care și-a cumpărat-o chiar în ziua morții sale.

Criminalul este un bărbat de 24 de ani care dormea pe străzi și nu avea nicio legătură cu Wendy. El a fost arestat în mai puțin de 48 de ore într-un parc, la doar o milă distanță. Înregistrările video din apropiere au dovedit că bărbatul își cumpărase un cuțit cu puțin timp înainte de a o ucide pe Wendy. 
Mama fetei a făcut o declarație surprinzătare în ciuda tuturor celor întâmplate.
„Vreau să spun că l-am iertat. Mi se rupe inima dar eu l-am iertat că știu că nu a fost el. A fost altcineva, mult mai rău” a spus mama femeii, conform Mirror.com. Ea s-a referit la faptul că individul a fost împins de ceva să comită crima – și curând s-a aflat că suspectul era bolnav psihic și a fost condamnat la 35 de ani de închisoare.

fara descriere
La proces s-a stabilit că Wendy se oprise la un semafor când el a atacat-o și a înjunghiat-o de șapte ori înainte de a fugi. Un bărbat care se potrivea descrierii lui Anthony a fost văzut fugind de la fața locului, lăsând o urmă de sânge.
Înainte de a fi condamnat, criminalul a spus câteva cuvințe în sala de judecată.
„Vreau să-mi cer scuze familiei Martinez pentru ce am făcut – nu știu ce să mai spun despre sănătatea mea mentală”. Avocatul său a spus că nu există nicio explicație despre motivul pentru care clientul său a atacat-o pe Wendy. „Încearcă să înțeleagă ce s-a întâmplat”, a spus apărătorul.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate