O femeie din patru devine obeza in timpul sarcinii! VEZI de ce si cine sunt cele predispuse sa ramana cu kilograme in plus chiar si dupa nastere

Potrivit unui nou studiu al celor de la Centrul pentru Controlul si Prevenirea Bolilor, 23% dintre mamele din SUA au ajuns sa cantareasca mult peste normal in perioada in care au fost insarcinate.

Distribuie pe:

fara descriere

Faptul ca viitoarele mamici se ingrasa in timpul sarcinii ajungand de cele mai multe ori obeze, nu afecteaza doar sanatatea acestora ci si a fatului.

Riscurile la care femeile isi pot expune micutul sunt: sansele mari ca nasterea sa fie prematura, copilul poate ajunge sa cantareasca foarte mult sau sa moara pe parcursul sarcinii ori chiar la nastere.

Cele predispuse obezitatii sunt de fapt femeile ce aleg sa devina mame dupa 20 de ani, negresele si femeile hispanice. In prezent se stie ca cele mai multe persoane cu o greutate peste medie se afla in America dar asta nu inseamana ca celelalte femei nu trebuie sa aiba grija de greutatea si de sanatatea lor pe parcursul sarcinii.

 

Autor: Lia Incicas


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate