O femeie din Slatina a rămas fără picior, după ce medicii nu au trat-o pentru că avea COVID-19!

O femeie din Slatina a rămas fără un picior, după ce medicii nu trat-o pentru că era infectată cu coronavirus.

Distribuie pe:

Autor: Adriana Raiciu


In articol:

Femei din Slatina Covid-19
Ambulanță și pat de spital

O femeie din Slatina a trecut prin momente cumplite, după ce mai multe cadre medicale de la Spitalul Județean Slatina nu au tratat-o pentru că era infectată cu coronavirus. După ce a așteptat timp de mai multe ore, pacienta a ajuns la Spitalul Universitar din București, iar cadrele medicale au fost nevoiți să îi amputeze piciorul. 

O femeie infectată cu COVID-19 nu a fost ajutată de medici

Toată scena a avut loc în luna iulie, în momentul în care femeia a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Slatina, fiind suspectă de coronavirus. La spital, ea a aflat că este infectată cu virusul Covid-19. La câteva zile de la aflarea veștii, aceasta a început să aibă dureri cumplite la piciorul drept și a cerut ajutorul. Cadrele medicale nu au dorit să o ajute, tocmai pentru că era depisată pozitiv cu virusul provenit din China.

Citeste si: Livian de la Puterea dragostei, mesaj tăios pentru Bianca: „ Nu ai cum să o faci femeie ușoară pe Nicoleta” - evz.ro

Citeste si: Carantină totală în România? Ce spune Raed Arafat - bzi.ro

"Din conţinutul actului de sesizare a rezultat că la data de 06.07.2020, persoana vătămată S.S. în timp ce se afla internată la Spitalul Judeţean Slatina, judeţul Olt, a fost testată pentru Covid-19, rezultatul fiind pozitiv, iar în data de 12.07.2020, aceasta a început să manifeste dureri puternice la piciorul drept şi a solicitat cadrelor medicale ajutor, iar cadrele medicale au manifestat neglijenţă în tratarea acesteia în contextul Covid-19.", se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina. 

Femei din Slatina Covid-19
Spitalul Județean de Urgență Slatina

La trei zile, rezultatul i-a ieșit negativ, așa că medicii i-au dat drumul din spital, chiar dacă durerile la picior persistau. În data de 21 iulie, femeia a fost internată de urgență la Spitalul Universitar din Capitală, unde i-a fost amputată gamba dreaptă.

"În data de 15.07.2020, persoana vătămată a fost din nou testată pentru Covid-19, rezultatul fiind negativ, iar în data de 16.07.2020, persoana vătămată a fost externată, deşi acuza în continuare dureri de picior, motiv pentru care în data de 21.07.2020, aceasta a fost internată de urgenţă la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, unde a fost supusă unei intervenţii chirurgicale în urma căreia i-a fost amputată gamba dreaptă.

De asemenea persoana vătămată S.S., a mai reclamat că angajatorul T.A. S.A Slatina, nu a luat măsurile legale necesare pentru asigurarea securităţii şi sănătăţii în muncă deşi în unitatea acestora erau mai multe cazuri de angajaţi testaţi pozitiv de Covid-19", se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Alexandru Rafila, despre o nouă stare de urgență: „Dacă se vor lua măsuri...”

Virgil Musta, noi declarații despre respectarea regulilor la secția de votare! Cum vom vota fără să ne infectăm cu COVID-19?

Dieta lui Helen Hunt, cu care a uluit planeta. Cum slăbește mâncând orice și fără să meargă la sală. Vedeta arată perfect la 60 de ani

Bilanț Covid-19, 23 septembrie! Cel mai mare număr de infectări cu virusul COVID-19

Florin și Brigitte Pastramă, afectați de pandemia de COVID-19! "Ducem vremurile astea foarte grele"

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies